martyyy Member 24 Юни 2009 #1 pomognete mi.kajete mi za6to adsens ne odobrqva saita mi kakvo li ne opitah toi e v podpisa mi populqrni na4ini za izkarvane blagodarq
pomognete mi.kajete mi za6to adsens ne odobrqva saita mi kakvo li ne opitah toi e v podpisa mi populqrni na4ini za izkarvane blagodarq
TretiKolovoz Well-Known Member 24 Юни 2009 #2 От: Molq za pomo6t Има 3 причини: *广告搜寻的人对谷歌和我们的广告联播网 *主动接触的人积极寻找有关你的产品和服务在线 *轻松地控制成本-工资只有当人们点击您的广告 Надявам се, че ти стана ясно.
От: Molq za pomo6t Има 3 причини: *广告搜寻的人对谷歌和我们的广告联播网 *主动接触的人积极寻找有关你的产品和服务在线 *轻松地控制成本-工资只有当人们点击您的广告 Надявам се, че ти стана ясно.
strana Well-Known Member 24 Юни 2009 #3 От: Molq za pomo6t Де да беше само това. Бих допълнил с 使子公司資金變得更煩人,這是一個問題。谷歌不喜歡這些兒童的方法。
coolice Owner 25 Юни 2009 #5 пиши на кирилица иначе браво че му казахте .... отговора е незнам точно е заради онова ново правило за поне на три месеца сайт за нови акунти а и нали имало някакви клик програми на блога тях не ги дава... слжна история
пиши на кирилица иначе браво че му казахте .... отговора е незнам точно е заради онова ново правило за поне на три месеца сайт за нови акунти а и нали имало някакви клик програми на блога тях не ги дава... слжна история
martyyy Member 25 Юни 2009 #6 От: Защо адсенс не удобрява сайта ми наистина сложна работа и мерси за "помоща"
G gosho42 New Member 27 Юни 2009 #8 От: Защо адсенс не удобрява сайта ми главно е заради 广告搜寻的人对谷歌和我们的广告联播网