Е, гепването е лесна работа. После трудно е да се покриете. Трябва да се планира доста добре едно такова мероприятие.
Аз бих се подготвил с няколко паспорта и бягам в сърбия, от там с друг паспорт в русия и от там накрая за топлите и красиви бразилия, венецуела или панама. Проблема обаче е как да изнесеш един чувал пари през границата, щото не може да ги вкараш в банка по сметката
Аз лично не съм изненадан, то фирмите не са много, пък и да са, определени имат имидж. И тези няма да ги намерят. Такива пари обикновено потъват и плана за тях не се ражда след, а преди обира. Така че честито на печелившите отново.Най-интересното е, че охранителната фирма е същата от големия обир за няколко милиона наскоро. От ония милиони също няма и следа.
Не знам за 800 к евро смятам че не си струва и то като сложиш че за да минеш през няколко граници са си стабилни разходи за рушвети. Да зарежеш жена, деца, приятели... И да живееш в страх ще те хванат ли няма ли...
Аз не мога да разбера основната версия на полицията, че имал да връща голям кредит, та затова бил гепил парите. Някак си не го виждам как го връща в момента :lol: