a.conev New Member 5 Април 2008 #1 Sitemap statistics: Total URLs: 168 Indexed URLs: 0 Това ми пише Google. Защо не ми индексира страниците. Тея ме нервират вече - ше ги хакна!
Sitemap statistics: Total URLs: 168 Indexed URLs: 0 Това ми пише Google. Защо не ми индексира страниците. Тея ме нервират вече - ше ги хакна!
N netsurfer Well-Known Member 5 Април 2008 #2 Re: Тъп въпрос a.conev каза: Sitemap statistics: Total URLs: 168 Indexed URLs: 0 Това ми пише Google. Защо не ми индексира страниците. Тея ме нервират вече - ше ги хакна! Увеличете... давай, с теб сме духом ...
Re: Тъп въпрос a.conev каза: Sitemap statistics: Total URLs: 168 Indexed URLs: 0 Това ми пише Google. Защо не ми индексира страниците. Тея ме нервират вече - ше ги хакна! Увеличете... давай, с теб сме духом ...
ZzZaPyr Member 6 Април 2008 #5 Re: Тъп въпрос Impossible is nothing !!! Хаквай, не слушай тия песимисти от форума
coolice Owner 8 Април 2008 #7 а гугъл бота идва ли на сайта ? ако да най вероятно си попаднал в сендбокса
Sobieski Well-Known Member 9 Април 2008 #8 то и мене ме деиндексира тия сайтове които са ми в подписа не са в индекса
a.conev New Member 9 Април 2008 #9 Бота идва на сайта всеки ден! Какво е сендбокс? Мн са ме нервирали. Излизам за определени думи на първа страница "predpriemachestvo" например. Аахахаха! Аз ще ги хакна серизно. Пишеш www.google.bg/robots.txt това отваря Disallow директорията. Сещате ли се ахаахах (майтап е това ей!) Въпреки че има хора дето могат да злоупотребят с тези неща. Аз не се занимавам толкова навътре. Аз съм повече по приложението на нещата.
Бота идва на сайта всеки ден! Какво е сендбокс? Мн са ме нервирали. Излизам за определени думи на първа страница "predpriemachestvo" например. Аахахаха! Аз ще ги хакна серизно. Пишеш www.google.bg/robots.txt това отваря Disallow директорията. Сещате ли се ахаахах (майтап е това ей!) Въпреки че има хора дето могат да злоупотребят с тези неща. Аз не се занимавам толкова навътре. Аз съм повече по приложението на нещата.