cross Well-Known Member 25 Октомври 2017 #1 Здравейте, Това е един от пейпал акаунтите ми, с току що верифицирана карта. Като се замисля - това е първата ми Мастеркард, която линквам с ПП акаунт. Да не би да има някакви рестрикции, защо не мога да изпратя средства към нея? Мерси!
Здравейте, Това е един от пейпал акаунтите ми, с току що верифицирана карта. Като се замисля - това е първата ми Мастеркард, която линквам с ПП акаунт. Да не би да има някакви рестрикции, защо не мога да изпратя средства към нея? Мерси!
cross Well-Known Member 25 Октомври 2017 #3 waldes каза: Това е един от пейпал акаунтите ми Увеличете... С 10 акаунта съм и не съм срещал никакви проблеми, надали изведнъж съм почнал да им преча с таксите, които им плащам за всякакви глупости ежедневно.
waldes каза: Това е един от пейпал акаунтите ми Увеличете... С 10 акаунта съм и не съм срещал никакви проблеми, надали изведнъж съм почнал да им преча с таксите, които им плащам за всякакви глупости ежедневно.
s1yf0x Well-Known Member 25 Октомври 2017 #5 Заформя се новата sit comedy тема. На първи ред моля....