Исках да пусна тема в раздела Рекламна борса, но бутона го няма. Защо не мога да пиша там?
Не искам да го правя, но правилата го изискват.snux каза:ПП Това не означава да се метнеш сега и да наспамиш 10 теми
Не искам да го правя, но правилата го изискват.
Какво вече казах, тези правила, на които попаднах не ми отговориха на въпроса, за това писах.
Просто се пошегувах. Съжалявам, че го приемате толкова сериозно. Имайте предвид, че новите потребители (между другото, аз съм си регистриран доста отдавна ) не са зло! Не скачайте с лоши чувства към непознатите! Не всички тепърва започващи да пишат идват, за да спамят. Исках да пусна една тема, не можах, за това попитах. Не виждам нищо лошо в това да питам, когато не знам. Какво вече казах, тези правила, на които попаднах не ми отговориха на въпроса, за това писах.
И, за да не излезе, че с темата си трупам прословутите 10 мнения, спирам до тук - с 8!
П.П.: snux, благодаря за отзивчивостта!
Какво има толкова за разбиране? snux ти отговори, аз ти дадох линк с правилата, които може да прочетеш ако не си прочел - и там си пише кратко, точно и ясно! И пак неразбрал... .
Обещах да не пиша повече в темата, но...
Да, не съм редовен посетител тук, никак даже. Активен съм на други места. Не може навсякъде, а и не е нужно.
Спокойно, не съм копирайтър, няма и да се правя на такъв! Не ме бива в тези неща. Исках да предложа реклама в един сайт. За това беше всичко.
Исках да предложа реклама в един сайт. За това беше всичко.