Защо оплесках нещата със сеото...

miraco

Member
Бях пуснал тук тема за шрифта на сайта ми www.ggconstruct.com и ето какво се случи след като мисля че "поправих" сайта ...смених шрифта с Арал, на всяка страница сложих по един h1 а някъде и h2, наблегнах на ключовите думи, оправих title, description, keywords, пуснах сайт мап...и днес при проверка в ganbox.com ми показа това:

Общо 42 индексирани страници.
Всички страници са в допълнителни резултати.
Google PR: 1 от 10
Alexa ранг за популярност: 1 828 646
Alexa трафик ранг: 2 406 955
Връзки към сайта индексирани в Google: 0
Връзки към сайта известни на Alexa: 11

А само три дни преди да пипам по сайта ми изписваше това:

Общо 42 индексирани страници.
12 страници в основният индекс
и 30 в допълнителни резултати
"ggconstruct.com" се среща в около 1240 страници
Google PR: 1 от 10
Alexa ранг за популярност: 1 828 646
Alexa трафик ранг: 2 406 955
Връзки към сайта индексирани в Google: 6
Връзки към сайта известни на Alexa: 11

Дайте съвет, защото съм бесен на себе си че така оплесках нещата.

От: Защо оплесках нещата...

По скоро тулчето не работи.:wink: Преди си работеше перфектно.

От: Защо оплесках нещата...

Ами май си е от ganbox.com, защото в гугъл уебмастер си ми дава че имам 50 индексирани страници, сайта си ми е в гугъл при търсене. А днес за капак в ganbox.com ми дава че сайта изобщо не е индексиран :lol:.

От: Защо оплесках нещата със сеото...

Сам не можеш ли да си провериш, та ползваш разни тулове? Имаш 40 индексирани от които 30 във вторичния индекс. Имам интерес да го купя тоя сайт. Ако те интересува пиши на лс. Винаги можеш да си направиш нов и да изкараш малко пари от тоя.

От: Защо оплесках нещата със сеото...

Вторичния индекс не е толкова важен, дори почти всичко да ти е там, можеш пак да си в топ позиции за определени ключови думи.

От: От: Защо оплесках нещата...

Привет!
Като създател на този тул за SEO състояние, искам да кажа, че ползвания метод за откриване на това колко страници са в основния и колко във вторичния индекс, е един от най-точните в момента. По необясними за мен причини Google правят всичко възможно да затруднят достъпа до тази информация. Ето защо тези данни трябва да се приемат, като доста точни, но все пак ориентировъчни.
Този показател е критичен предимно за сайтове онлайн магазини.

Горе