nikosa1986
Active Member
Здравейте, приятели. Имам доста интересен казус на един от сайтовете, които оптимизирам. За първи път ми се случва сайт да не мърда въобще (или съвсем малко) по ключови фрази, които търсим. Става дума за сайта от подписа ми - Kristalhotel-bg.com. Изключително непонятно ми е как сайтове като Trigrad-zora.com са преди него, като всеки може да провери показателите им, дори и Horlog.bg.
Сайтът беше под атака скоро, беше хакнат, от там някои неща трябваше да се оправят, страници изчезнаха, възстановявахме ги и т.н., но въпреки това каквито и линкове да се слагат (бюджетът е ограничен все пак), движение няма. За първи път откакто се занимавам със SEO ми се случва това, какво ли не опитвах и не знам на какво се дължи.
Ако някой може да помогне, ще съм му задължен и ще му помогна по някакъв начин.
Поздрави и благодаря предварително!
Сайтът беше под атака скоро, беше хакнат, от там някои неща трябваше да се оправят, страници изчезнаха, възстановявахме ги и т.н., но въпреки това каквито и линкове да се слагат (бюджетът е ограничен все пак), движение няма. За първи път откакто се занимавам със SEO ми се случва това, какво ли не опитвах и не знам на какво се дължи.
Ако някой може да помогне, ще съм му задължен и ще му помогна по някакъв начин.
Поздрави и благодаря предварително!