За бизнес климата в България през 2008

От: За бизнес климата в България през 2008

Агейнст ти си полуидиот но имаш шанс да се развиеш до цял - ако не си забелязал през цялото време твърдя че държавата не прави нищо за дребният бизнес а ти през цялото време викаш ама вие що биехте негрите - Първо да приемем че този доклад е меродавен - от него разбираме че правителството Станишев подкрепя мафията - ако прочетеш другите доклади от Уикиликс ще разбереш че година по късно - МАФИЯТА (ББ) Е ПРЕВЗЕЛА ПРАВИТЕЛСТВОТО
Но и двете неща не ме касаят особено аз през цялото време говоря за икономическа обстановка и ти давам конкретни примери че нещата се влошават и то не само поради кризата - както и да е това е сложно за теб а пък и на мене вече ми е през оная работа защото съм на място където има добри условия за бизнес - както многократно вече казвам благодарен съм на ГЕРБ че направиха всичко възможно да ме направят емигрант та да ми се отворят очите - щото до преди две три години и аз като теб бях заблуден и си мислех че в БГ е добро място за правене на бизнес.
 
От: За бизнес климата в България през 2008

Агейнст ти си полуидиот но имаш шанс да се развиеш до цял - ако не си забелязал през цялото време твърдя че държавата не прави нищо за дребният бизнес а ти през цялото време викаш ама вие що биехте негрите

Абе пробвай да си напънеш мозъчето и поне прочети заглавието на доклада - доклада е на тема - БИЗНЕС КЛИМАТ. Освен, че сте малоумни, във вашата партия явно и да четете неможете :)

ГЕРБ го били направили емигрант горкия :) ти разликата между емигрант и беглец знаеш ли каква е? :)
 
От: За бизнес климата в България през 2008

Виж, понеже е очевидно че си малоумен, затова ще се опитам да ти го обясня като на такъв :)

Има два доклада за бизнес климата в България през 2008 и 2012.

2008 - http://news.ibox.bg/news/id_1943353373 - извод: КАТАСТРОФА
2012 - http://news.ibox.bg/news/id_248374969 - извод: първо място по бизнес климат в Европа

Това са доклади, изготвени все от авторитетни агенции и базирани върху реални факти, пред които глупостите на хората, отговорни за първия доклад не струват нищо. Точка по темата.
 
От: За бизнес климата в България през 2008

Явно за слепите са доста авторитетни -
2008г. Безработица 5% - Фискален резерв 8 милиарда
2012г. Безработица 12% - Фискален резерв 4 милиарда
Това са фактите а от докладите ако ти става гот си направи фототапет да им се кефиш
 
От: За бизнес климата в България през 2008

Ми ти гледаш само 2 показателя - безработица и фискален резерв (и двата не са по ваша заслуга). А докладиде изследват цялостен бизнес климат.
Стана ли ти ясно сега откъде идват разликите в твоите заключения? :)
 

Горе