От: За какво се бориш niks?
За какво се боря ли ?
Не бих го нарекал точно борба, но нека и така да е "боря" се за отстояването на Истинските неща, харесвам Естествените хора и продукти такива каквито ги е създала природата или господ както вие прецените, а не такива кавито те са се превърнали в резултат на въздействието върху тях от страна на така наречената днешна "Цивилизация"
Не навиждам (но и не мразя) Позирането, Лъжата или Полуистината която е по долна и от лъжата
Една мъдрост гласи че цялата Истина можеш да чуеш само от ДЕТЕ, Смъртно болен или ИДИОТ.
Е аз харесвам (без да съм педофил) тези които се раждат деца, живеят като деца и умират с чистото и непредубедено мислене и дух на деца, готови всеки един момент да ти кажат какво мислят действително за теб или даден въпрос а не това което на теб ти се иска да мислят.
Лош или добър Чорбаджия няма така както няма и лош или добър Работник, има само Чорбаджия както има и само Работник. Това което каза за тоалетната е вярно, но за колектива не съвсем.
Силен Колектив е само този които се състои от Силни Индивиди, тоест Индивида прави Колектива а не обратнато, а доколко може да очакваш от един Работник на заплата да бъде Индивид ти ми кажи макар че въпроса е риторичен
Баща ми когато е на градус казва " Кой за нищо го не бива, той в Колектива влиза"
PS
Надявам се че съм ясен и сега мястото на тази тема е в Кофата, а ако искаш може да продължим на лични или и аз да отворя една тема за теб.