Ако предлагам услуги, които са ниско популярни, а голяма част от конкуренцията присъстват в сайтове като infodir.org, alo.bg, продавалник, брад.бг, дали би било добре и аз да съм там, при положение, че някой сайтове за обяви са спамърски ГГ да ще ме набележи за спамър?
Ако предлагам услуги, които са ниско популярни, а голяма част от конкуренцията присъстват в сайтове като infodir.org, alo.bg, продавалник, брад.бг, дали би било добре и аз да съм там, при положение, че някой сайтове за обяви са спамърски ГГ да ще ме набележи за спамър?
Ако гугъл наказва за линкове от сайтове за обяви ... е много тъпо, защото аз като производител с онлайн магазин ще гледам да си рекламирам продукцията някъде. Не би трябвало да наказва за това .... ама то в днешно време не се знае .... като гледам какви резултати вади гугйл ... най-тъпото е че заглавието не отговаря на зададеното търсене и в някои случай и съдържанието
Ако услугите са с качество като на заглавието или този текст, по-добре не се захващай.Ако предлагам услуги, които са ниско популярни, а голяма част от конкуренцията присъстват в сайтове като infodir.org, alo.bg, продавалник, брад.бг, дали би било добре и аз да съм там, при положение, че някой сайтове за обяви са спамърски ГГ да ще ме набележи за спамър?
Те влаковите ги закриха защото са толкова влакове, но така или иначе за пътници като теб едва ли ще се намери. Всичко е въпрос на време, но на някои хора не им е достатъчно за да го проумеят.