Blinky
Owner
Здравейте приятели.
Днес попаднах на една много интересна статия за моловете и как те страдат милите от това, че онлайн търговията тук, в България, процъфтява. В последно време, ако някой е обикалям моловете (в топлите дни) ще установи и тенденцията, която от доста време е факт.
Ето и статията в днес.бг - Има ли рецепти за оцеляването на моловете?
Вижте статията. Коментар № 5 кърти:
Така, вие сега готови ли сте да направим едни фонд, специално да събира средства за моловете. Има нужда от хора като нас. Да ги подкрепим и да им отдадем заслуженото. Ще се радвам на вашите коментари. Моя е ясен, аз в мол стъпвам много рядко, даже е някакво събитие, ако отида. А последното нещо, което съм си купувал от там е Начос и билет за киното. Аха да си взема и една риза, ама ми се размина. Или кецове Adidas Classic Superstar, но като видях, че реалната им цена е доста под тази, пак ми се размина.
Днес попаднах на една много интересна статия за моловете и как те страдат милите от това, че онлайн търговията тук, в България, процъфтява. В последно време, ако някой е обикалям моловете (в топлите дни) ще установи и тенденцията, която от доста време е факт.
Ето и статията в днес.бг - Има ли рецепти за оцеляването на моловете?
Вижте статията. Коментар № 5 кърти:
Разбира се,че има "рецепта" за "оцеляването на МОЛ-овете".. 1.Вдигане на заплатите на футболистчетата , 2. Вдигане на "джобните" на мамините синченца и дъщерички,които на по 18 годинки карат коли за по сто бона и повече.. 3. Вдигане на "комисионните" за една вечер на "поп фолк калтаците".. 4. Вдигане на покупко-продажбата на родно производство плодове и зеленчуци,защото тогава "селските пръчки" ще се видят със кинтаци.. а всички знаем,когато един "селяндур" дойде в големият град,къде отива първо
Така, вие сега готови ли сте да направим едни фонд, специално да събира средства за моловете. Има нужда от хора като нас. Да ги подкрепим и да им отдадем заслуженото. Ще се радвам на вашите коментари. Моя е ясен, аз в мол стъпвам много рядко, даже е някакво събитие, ако отида. А последното нещо, което съм си купувал от там е Начос и билет за киното. Аха да си взема и една риза, ама ми се размина. Или кецове Adidas Classic Superstar, но като видях, че реалната им цена е доста под тази, пак ми се размина.
Последно редактирано: