За надценките и как се провалят добрите намерения

tanipo

Well-Known Member
Защо винаги, ама винаги се получава така:

http://www.predpriemach.com/showthread.php?t=25794

И дали ако това беше в един чуждестранен форум това щеще да се случи.

От: За надценките и как се провалят добрите намерения

Чесно казано - не виждам някакъв сериозен проблем :)
Една идея може да бъде разисквана, оборвана, укорявана и тн..както и обратното - няма проблем, остава си идея и не виждам с какво пиШУщият те е засегнал чак толкова. Много му е - ОК, на теб ти е добре - пак ОК :)

Абе щом един си го е помислил значи има и други. Не искам да си губя времето да се обяснявам на този или онзи за това или онова. Просто при малка индикация за ей такива неща и не се занимавам повече.

Е ти какво искаш, всички да мислим еднакво ли. Хора всякакви, всеки може да си мисли каквото си иска.

Не искам всички да мислим еднаква. Искам да не се изказват неподготвени хора и то с намеци за разни неща дето могат да ми развалят репутацията. Ако ще говори някой да казва факти.

Защо се интересуваш от един непознат? Хората, които желаят да се възползват от офертата ти, няма да се трогнат от мнението на един новодошъл/ не, че аз не съм такава/ , а ще погледне мнението на старите потребители, ще разгледа постовете ти и сам ще си състави мнение за теб, без да се влияе. Така, че живей спокойно, не ти е развалил репутацията, а ако това му е била целта - нека си сипе една студена вода ;)

Благодаря ти. Просто ми стана гадно за всичко хора с добри намерения и как тук всичко се опорочава. Защитавам принципите си. Твърдо съм решен да отстоявам разбирането си относно тези неща.

Много лично го приемаш нещо, има всякакви хора и е най-добре всеки да си каже мнението. Не виждам човека да е казал нещо лошо, нали точно това е целта на форума.

Наистина много на вътре вземаш нещата - всеки има право на мнение, както и правото да го изкаже. А който се интересува от предлаганите от теб продукти, ще се възползва - няма да се повлияе от едно или две негативни мнения.

То даже в една и съща сфера има различни надценки, да не говорим за различните бизнеси. Драма няма. Аз например имам разни продукти, дето ако ги дам с 20% отстъпка значи да платя на клиента да ги купи.

Мнението не е негативно, даже май човека иска да се включи в инициативата, но просто не може да предложи такава голяма отстъпка ;)

Горе