Неможах да стигна до там, много дълго време се правеше, че зарежда и накрая ме хвана нервата и затворих таба.man0l каза:ау човек моля ти са оправи си дизайна... Ако е твой сайт
Сайта не е мой, просто попаднах на него съвсем случайно...man0l каза:ау човек моля ти са оправи си дизайна... Ако е твой сайт
CrAzY-MaST каза:Ужасен сайт, добър трафик и бъгаво тиксо
Междо другото каф е тоя lpetrov.mylo.bg... и аз имам посещения от него а невиждам никви линкове към мен
Frik каза:Вижте нещо интересно: http://www.tyxo.bg/?26076
И аз се чудя и на мен ми отчита някакви посещения от този сайт, ако някой има представа защо е така нека сподели.BigBoss каза:CrAzY-MaST каза:Ужасен сайт, добър трафик и бъгаво тиксо
Междо другото каф е тоя lpetrov.mylo.bg... и аз имам посещения от него а невиждам никви линкове към мен
И при мен е така
Няма да е нужно. Освен контент някои ще загубят и линкове. Така че е по-добре да си седи.Frik каза:/Ще помоля администратора да изтрие темата!
Че всеки линк ли се брой? Аз си мислех, че гоогле като го открие един път във форума и край...Blinky каза:Няма да е нужно. Освен контент някои ще загубят и линкове. Така че е по-добре да си седи.Frik каза:/Ще помоля администратора да изтрие темата!