Fozzy Well-Known Member 7 Ноември 2011 #2 От: Здравейте... Малка молба Е за кво я пусна тая тема? Като си питал, оставяш, ако ти отговорят поствай отговора. Ако някой има подобен проблем, поне да прочете.
От: Здравейте... Малка молба Е за кво я пусна тая тема? Като си питал, оставяш, ако ти отговорят поствай отговора. Ако някой има подобен проблем, поне да прочете.
vbogoev New Member 7 Ноември 2011 #3 От: Здравейте... Малка молба Такъв подробен проблем имат повечето в България, а именно - недостик на пари
От: Здравейте... Малка молба Такъв подробен проблем имат повечето в България, а именно - недостик на пари
Fozzy Well-Known Member 7 Ноември 2011 #4 От: Здравейте... Малка молба vbogoev каза: Такъв подробен проблем имат повечето в България, а именно - недостик на пари Увеличете... Пък за граматиката да не говорим, а
От: Здравейте... Малка молба vbogoev каза: Такъв подробен проблем имат повечето в България, а именно - недостик на пари Увеличете... Пък за граматиката да не говорим, а
GunZ Active Member 7 Ноември 2011 #5 От: Здравейте... Малка молба Ако всеки, който получи нужната информация, вземе да трие оригиналния пост...
От: Здравейте... Малка молба Ако всеки, който получи нужната информация, вземе да трие оригиналния пост...
vbogoev New Member 7 Ноември 2011 #6 От: Здравейте... Малка молба GunZ каза: Ако всеки, който получи нужната информация, вземе да трие оригиналния пост... Увеличете... Молбата му беше някой да му даде 2-3 долара за домейни, тва беше. Детско изпълнение в последствие, ама нищо не сте изпуснали!
От: Здравейте... Малка молба GunZ каза: Ако всеки, който получи нужната информация, вземе да трие оригиналния пост... Увеличете... Молбата му беше някой да му даде 2-3 долара за домейни, тва беше. Детско изпълнение в последствие, ама нищо не сте изпуснали!
Wicz Member 8 Ноември 2011 #7 От: Здравейте... Малка молба Извинявам се за темата... Трябваха ми няколко долара за домейн nortrant ми даде и реших да редактирам темата с цел някой модератор да я изтрие...
От: Здравейте... Малка молба Извинявам се за темата... Трябваха ми няколко долара за домейн nortrant ми даде и реших да редактирам темата с цел някой модератор да я изтрие...
signboard Active Member 8 Ноември 2011 #8 От: Здравейте... Малка молба Е пак е информация която не се трие, така ще знаем кой би ни дал 2$ назаем ).
От: Здравейте... Малка молба Е пак е информация която не се трие, така ще знаем кой би ни дал 2$ назаем ).