Здравейте,имам явна нужда от помощ :(

batkras

New Member
Здравейте,повече от 2 години се бъхтя с този аффилиейт, с тези аутоблогс, с адулт контент и тн.Резултат-125 $.... нищо повече....Имам нужда някой да ми покаже пътя към успеха,пътят към някакъв стабилен доход,не искам да ставам милионер,искам да видя,че трудът ми се възнаграждава.Естествено,знам че никоя помощ не е безплатна,затова предлагам 30% лайфтаим комисионна на този,който ме научи какво да правя.Благодаря ви предварително!!!

От: Здравейте,имам явна нужда от помощ :(

Здрасти, добре дошъл във форума - така е малко общо "търся си ментор, който ще печели от това, което ме научи". Дай някакъв конкретен въпрос или още по-добре направи план за действие за нова ниша, отвори една тема и я кръсти "следвайте ме по пътя към ХХХ долара месечно от ХХХХХ програма". Там ще описваш кое как правиш, ще се включат хора, ще дават съвети, къде умни къде не чак толкова. Ползата за теб ще е мн по-голяма, а и да ти кажа на доброволен принцип в дискусия мисля, че ще има много повече хора, които ще се включат с удоволствие вместо да търсиш ментор, за който буквално казано да се ожениш до живот. 30% то това си е една издръжка бе.

Първо си отговори на няколко въпроса:
1. Какви познания имам?
2. Колко време мога да отделя?
3. Какво искам да постигна?

После избери начина за печалба. Моя съвет - започни с нещо лесно и простичко - адсенс. Не се хвърляй в розовите ниши, отслабване, пишкоудължаване и т.н. За адсенса пак ти казвам, отвори си темичка и споделяй с всички какво правиш. Първо си направи планче и го публикувай - ще видш колко хора ще се включат за да дадат съвет.

Ето ти примерно планче. Доразвий го!

1. Избор на пазарна ниша
2. Проучване на конкуренцията
3. Проучване на начините за печалба (адсенс в случая)
4. Планиране на структурата на сайта
5. Планиране на съдържанието
6. Планиране на оптимизацията
7. Изработка на сайта
8. Първоначална оптимизация
9. Поддържаща оптимизация и текущ анализ
10. Ходене до банката за да си получиш първия Western Union от Google Adsense

Успех!

Другото върху което трябва да работиш е това дето съм ти го удебелил. Бъди сигурен, че няма нито един милионер, който да не е искал да стане такъв. Тая работа не е като оная работа:) иска се силна мотивация. Тея дето не искат да са милионери, цял живот бъхтат за 300 лв заплата. Ако си мислиш, че ще си докарваш 200-300 долара + заплатата и ще си живуркаш царски... няма да стане. Даже и да стане, ако не се развиваш, един ден секва.

Здравейте,повече от 2 години се бъхтя с този аффилиейт, с тези аутоблогс, с адулт контент и тн.Резултат-125 $.... нищо повече....Имам нужда някой да ми покаже пътя към успеха,пътят към някакъв стабилен доход,не искам да ставам милионер,искам да видя,че трудът ми се възнаграждава.Естествено,знам че никоя помощ не е безплатна,затова предлагам 30% лайфтаим комисионна на този,който ме научи какво да правя.Благодаря ви предварително!!!

Благодаря за бързите и сърцати отговори. Замислих се на каква тема да ми е блогът, замислих се какво правя по цял ден и какво ми доставя удоволствие... не беше много трудно да се сетя-медицината... именно тя заема може би 90% от времето ми и с удоволствие ще посветя блог на нея. Чудя се дали да бъде интересни медицински случаи, или може би място,където да давам съвети на хора...или място с история и развитие на различни болести...
Няма да откажа малко идеи :)

стесни нишата

интересни медицински случаи - в една област, напр ортопедия
съвети към хора - не ме кефи особено, но даваш съвети за една болест или състояние напр "как да живеем със захарен диабет"
различни болести - една болест или тясно свързана група болести

още нещо - не правиш мега гига здравен портал, който да скрие шапката на health.com - ти правиш малко нишово сайтче, върху което да приложиш целия процес от изграждането до печалбата

стесни нишата

м др говорим за адсенс нали?

да за адсенс, а ако е възможно комбинирането и с някакви " health " продукти ще е идеално. Принципно съм правил блог+домейн+hosting и инсталиране на WP.Но печалбите бяха 0,защото съм много зле в СЕО,а и нямам пари да платя на някой да го свърши...

Точно преди 1 минута се регистрирах в този сайт-кешбърнърс, той е предимно за такива здравни продукти,ако мога да го навържа по някакъв начин...

Точно преди 1 минута се регистрирах в този сайт-кешбърнърс, той е предимно за такива здравни продукти,ако мога да го навържа по някакъв начин...

Давай едно по едно, засега сложи адсенс, по нататък му ще му мислиш на кешбърнърса. Не ги почвай нещата отзад напред.

първо направи проучване за нишата. трябва ти ниша която да се търси нали? в смисъл вероятно ще е супер уникално и интересно да се пише за ползите от екстракт от магарешки бодил за намаляване на растежа на ноктите на ескимосите, но със сигурност това не е хипер търсена ниша. от друга страна мега порталите просто не са по силите на сам човек.

трябва ти една ниша с достатъчно много търсене за да имаш някакъв трафик и все пак не с толкова много, че да е наблъскана с конкуренция с милионен бюджет

трябва ти нещо просто и относително дълго но все пак търсено

как ще го намериш?

жокер: като търсиш ресторант, в който да вечеряш не търсиш просто "ядене" а търсиш "ресторант в софия", ако търсиш ресторант в който да организираш сватба търсиш "ресторант за сватби в софия" нали? това е ниша

М др кешбърнърса по мое мнение не е за начинаещи - в тези ниши има много конкуренция и благодарение на започването със програми като тази на кешбърнърс доста хора са се отказали от аф маркетинга. просто в един момент се разочароваш и дезамбицираш. научи се да си докарваш трафик и тогава се хващай с по-тежки ниши

Благодаря, как точно да разбера дали нишата,която съм си избрал е подходящата?

използвай кийурд туула на гоогле

Горе