Здравейте, име не е задължително да казвам според мене за това направо към моята кратка история. На 17 години съм и от скоро ме хвана идеята да ,играя, на стоковата борса. Половината сега бихте се измели а другата половина бихте са замислили трезво над идеята ми както аз в момента мисля над нея. Само да спомена моят профил в средното ми образование е музика, а не финанси и съм още зелен в тази сфера. Намерих една програма в интернет по време на моето разучаване няма да споменавам името защото не искам да и правя реклама и в момента разучавам демо версията и и ме запалва още повече. Гледал съм по форумите за дадени книги които биха ме ограмотили донякъде моята гледна точка за даденото ми положение като първата която ми идва на ум е ''Богат татко, беден татко'' и мисля да си я намеря скоро и с интерес да я прочета. И да се върнем на темата защото стана много дълга моята история. Искам съвет за това дали е добре да продължа, има ли реализация в бъдещ план и дали е хубаво да се почне от такава възраст. Благодаря ви предварително.
Последно редактирано: