Зимните гуми станаха ли официално задължителни? Гласуваха ли го вече или още не?
Това няма как да стане, ще ги осъдя в страсбург. Никой не може да ме задължи да си купя гуми, защото е пълна глупост. Аз съм сменил над 10 автомобила и нито веднъж не съм купувал специално зимни гуми, а съм ходил и на боровец и на банско и навсякъде. Просто балъците като не могат да карат и със зимни да са и с летни - все тая. Читави летни са абсолютно перфектни и никакъв проблем не можеш да имаш ако знаеш как да караш, а не на лед да натискаш спирачка и да се правиш на бмв-ист
Понеже съм роден мнооого на север, и съм бил не веднъж на места където минус 30 си е ок, мога да кажа че там никой не го вълнува зимната гума щото нищо различно от хубавата лятна не прави, просто трябва да имаш грайфер
Баща ми (бог да го порсти) говореше подобни глупости. Караше една жигулка и зимата и слагаше вериги + бардюр в багажника ... добре, че му дадох да покара кола със зимни гуми. Днес свалих 4 - те си michelin saver energy ... и ги смених с доста по - нисък клас гуми ... но зимни ... А специално за път покрит със сняг и замръзнал (при - 30 както пишеш) ... зимната гума се държи по - здраво отколкото на асфалт, а с летните си като на шейна...
Това няма как да стане, ще ги осъдя в страсбург. Никой не може да ме задължи да си купя гуми, защото е пълна глупост. Аз съм сменил над 10 автомобила и нито веднъж не съм купувал специално зимни гуми, а съм ходил и на боровец и на банско и навсякъде. Просто балъците като не могат да карат и със зимни да са и с летни - все тая. Читави летни са абсолютно перфектни и никакъв проблем не можеш да имаш ако знаеш как да караш, а не на лед да натискаш спирачка и да се правиш на бмв-ист
Понеже съм роден мнооого на север, и съм бил не веднъж на места където минус 30 си е ок, мога да кажа че там никой не го вълнува зимната гума щото нищо различно от хубавата лятна не прави, просто трябва да имаш грайфер
Миналата година на старата кола имах зимни, сега на другата имам също зимни, ама по-миналата бях с летни и честно казано - разликата не е кой знае каква. Просто гледам да са ми нови гумите, там е разликата. Ако някой ми говори че има огромна разлика значи просто е карал със стари летни гуми зимата. Както казах - трябва да си шофьор просто, ако си тъп като гъз и зимни да имаш пак ще се пребиеш. Ако знаеш как да караш и със стари летни няма да се пребиеш.
Тази година ми се случи да карам по път, в който от едната страна имаше много дървета. Отдалеч под сянката въобще не заблеязах една жигула, която беше се сляла с околната шума и тъкмо тръгвам да изпреварвам, видях я и се прибрах. Не беше с включени фарове, но ако беше, със сигурност щях да я видя по-рано.задължителното каране с включени фарове по обяд през лятото
Боже, слез и прибери чадата си! Много мъка има на този свят!
Тази година ми се случи да карам по път, в който от едната страна имаше много дървета. Отдалеч под сянката въобще не заблеязах една жигула, която беше се сляла с околната шума и тъкмо тръгвам да изпреварвам, видях я и се прибрах. Не беше с включени фарове, но ако беше, със сигурност щях да я видя по-рано.