mantaman Well-Known Member 15 Октомври 2010 #1 Една полезна статия на тема кога и как трябва да се премести часовника тази есен за да минеме по зимното часово време. Не забравяйте и лимона най отдоло
Една полезна статия на тема кога и как трябва да се премести часовника тази есен за да минеме по зимното часово време. Не забравяйте и лимона най отдоло
Viko Well-Known Member 15 Октомври 2010 #2 От: Зимно часово време - Освежете зимата А такам .. тъкмо се чудех Имаш rep и + свежо
biaaro Well-Known Member 15 Октомври 2010 #3 От: Зимно часово време - Освежете зимата И две от мен в свежо.
mantaman Well-Known Member 15 Октомври 2010 #4 От: Зимно часово време - Освежете зимата Благодаря на гласувалите - самолета е на пистата в дясно ако има още малко бензин може и да фръкне в орбита
От: Зимно часово време - Освежете зимата Благодаря на гласувалите - самолета е на пистата в дясно ако има още малко бензин може и да фръкне в орбита
lastsentinel Active Member 15 Октомври 2010 #5 От: Зимно часово време - Освежете зимата +2 и от мен. Успех
mantaman Well-Known Member 15 Октомври 2010 #6 От: Зимно часово време - Освежете зимата Мерси много - остана само да прескочиме едни цици и едни беемвета и отлепяме от пистата
От: Зимно часово време - Освежете зимата Мерси много - остана само да прескочиме едни цици и едни беемвета и отлепяме от пистата
N nortrant Well-Known Member 15 Октомври 2010 #7 От: Зимно часово време - Освежете зимата глас и от мен! интересна статия.. (добре е че наближава... ще ставаме 1 час по-късно, нали ? )
От: Зимно часово време - Освежете зимата глас и от мен! интересна статия.. (добре е че наближава... ще ставаме 1 час по-късно, нали ? )
mantaman Well-Known Member 15 Октомври 2010 #8 От: Зимно часово време - Освежете зимата Мерси много да първата нощ ще спиме час повече За сега прескочихме циците остана само беемветата да надбягаме
От: Зимно часово време - Освежете зимата Мерси много да първата нощ ще спиме час повече За сега прескочихме циците остана само беемветата да надбягаме
mantaman Well-Known Member 17 Октомври 2010 #10 От: Зимно часово време - Освежете зимата Мерси много на всички статията стана свежа.
John Galt Well-Known Member 19 Октомври 2010 #11 От: Зимно часово време - Освежете зимата Интересна статия!