Бате, мерси за мнението. И аз си мислех че има някакво. :wink: Просто трябваше още едно мнение да се даде за да бъда сигурен че не говоря на изус. Но от това което съм наблюдавал - си мисля че има някакво. :roll:MacTeP каза:ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!
Просто не е толкова силно колкото някои си мислят. Значението е почтни минимално, но все пак се забелязва при стотина сайта.
понякога малките неща са от голямо значение, и аз съм на мнение, че по-добре на различни айпитаMacTeP каза:ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!
Значението е почтни минимално, но все пак се забелязва при стотина сайта.
arsenal каза:понякога малките неща са от голямо значение, и аз съм на мнение, че по-добре на различни айпитаMacTeP каза:ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!
MacTeP каза:arsenal каза:понякога малките неща са от голямо значение, и аз съм на мнение, че по-добре на различни айпитаMacTeP каза:ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!
То SEO-то си и издребняла работа... ама понякога много прекаляваме
arsenal каза:MacTeP каза:arsenal каза:понякога малките неща са от голямо значение, и аз съм на мнение, че по-добре на различни айпитаMacTeP каза:ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!
съгласен съм тебе затова казвам, че с малко ама да си пред конкуренцията
MacTeP каза:arsenal каза:MacTeP каза:arsenal каза:понякога малките неща са от голямо значение, и аз съм на мнение, че по-добре на различни айпитаMacTeP каза:ИМА ЗНАЧЕНИЕ!!!
съгласен съм тебе затова казвам, че с малко ама да си пред конкуренцията
или зад конкуренцията въпрос на гледна точка и издребнялост