Значи имаш буркан, а?

dalasweb

Well-Known Member
От: Значи имаш буркан, а?

Щото знаят че има камера и какво ще стана след това, не е като тука да ти слезе ченгето и да те пита "знаеш ли кои съм азззз ?"
 
От: Значи имаш буркан, а?

Този с буркана не беше ченге, а мастит бизнесмен, който си е купил правото да носи синя светлина със сирена чрез подкуп. За да придобиете представа какво всъщност става в Русия вижте кое да е клипче от канала Stop XAM. Закачам едно произволно видео към мнението ми за по-мързеливите.
[video=youtube;B5c0stQA3RY]https://www.youtube.com/watch?v=B5c0stQA3RY[/video]
 
От: От: Значи имаш буркан, а?

Този с буркана не беше ченге, а мастит бизнесмен, който си е купил правото да носи синя светлина със сирена чрез подкуп. За да придобиете представа какво всъщност става в Русия вижте кое да е клипче от канала Stop XAM. Закачам едно произволно видео към мнението ми за по-мързеливите.
[video=youtube;B5c0stQA3RY]https://www.youtube.com/watch?v=B5c0stQA3RY[/video]

Оня с фолксвагена им показа, защо това е лоша идея :mrgreen:
 
От: Значи имаш буркан, а?

От това клипче не ми става ясно каква е целта на тези младежи. Някой ще разясни ли :)
 
От: Значи имаш буркан, а?

Представи си как у нас никой не уважава полицията, умножи го по 10 и ще получиш това, което е в Русия. Понеже на хората не им пука за тамошната полиция или за закона всеки прави каквото поиска, ако е силен и богат. Затова паркират където им кефне и ползват тротоарите като магистрали, както в горния клип. Мисля че е очевидно какво правят тези от инициативата.
 
От: Значи имаш буркан, а?

Това се води тротоар, а колите минават и те искат да ги спрат. Това ако стане в България ще бъдат пребити много яко, не че в Русия не си ги бият :D
 
От: Значи имаш буркан, а?

Тук е същото, не сте ли го забелязали до сега??

Пример 1:

Идвам по пътя от Гърция към София, не мога точно да определя къде, но има участък на около 70 км. от София, в който платната от едно в посока, стават две ленти в посока за около километър, след което се сливат отново в едно платно за всяка посока.

Имаше пожар и огромно задръстване, още от там чак до Дупница, след това не знам, завих през Самоков към София.

Та ето какво стана:

Двете платна посока София са задръстени от коли, каращи с 15-20км./ч. От дясно веднага се намериха "майстори" на волана и образуваха трета колона в банкета.

Появяват се още коли отзад, виждат 3 ленти задръстване и понеже не им се чака, започват да изпреварват в насрещното, като всеки отзад вижда това и се включва и той, така колоните в една посока от две платна,стават 4!!

Тези най в ляво, които карат в насрещното бяха повечето ТИР-ове??

И накрая, за капак, се появиха най-добрите зад волана, тези които са се слели с колата, които са едно цяло със своята любима машина и са ненадминати безсмъртни нинджи.. те започнаха да изпреварват кого? ..ами тировете, като по този начин образуват пета лента!?? Реално за каращите от София за Гърция няма свободна лента от двете в тяхната посока...

Вие кажете, някой мисли ли какво би станало в следващия момент..

Пример 2:

Карам отново в задръстване в София, платното е 2 ленти, от които насрещното е заето. Моята е свободна, Карам си аз, и срещу мен лети тъмен черен джип.

Просто спрях и го изчаках да дойде, като се приближи и той спря, от вътре започна да ми маха някакъв и да ми сочи да се отклоня и да мина по тротоара?? Нещо съм му пречел, дори учтиво ми посочваше със жест на сервитьор който те кани да заповядаш на ето тази маса... това много ме развесели и аз започнах да му предлагам да мине в своето платно и дори съм спрял на място без излишни трагедии и го чакам да си отиде в лентата..

Обаче не... тоя иска да мине в насрещното???? Неговата лента се освободи напред с около 3 коли, тоя не мърда иска да мине в насрещното :))))))))). Накрая го хванаха нервите защото видя че е направил задръстване до следващия светофар и заради него никой неможе дори да завие и е блокирал с тъпотията си целия трафик чак една улица надолу.

Разминавайки се, сещате ли се какво става?

Да, той сваля прозореца за да ми каже нещо, на което само получи от мен че го освобождавам да пътува за където е тръгнал.

Чакайте, случката не е приключила :)

Ето и продължението:

След 10 метра, веднага след това идва още един майстор?? Отново в насрещното, разбира се аз бях тренирал вече преди него и просто не спрях а си продължих да карам докато не се докоснахме почти челно :))

Явно това си е заучено положение и си има стандартни лафчета сред майсторите на волана, този започна и той да сочи към тротоара където да мина и да казва разни неща, които аз не чувах, но предполагах какво казва :)).

Освободиха му място да се вклини, защото винаги на това разчита един майстор на волана, хората на които им е дошло до гуша от такива, ги пускат, по-добре да се забавят минута, от колкото да ги утрепа някой нинджа-майстор на волана.

И отново какво се случи? Ами същото,отваряне на прозорец, (нали не забравяте, аз вече съм тренирал преди него и имам предимство, не се налага да мисля и да се излагам в стрелбата с лафовете :) )


И какво ме пита той: "Какъв ти е проблема на тебе бе, мини по тротоара,има място бе!!"

...пита ме този който кара дете, което се вози право?? отпред до него и се заби в жабката??

Баща му е готов да го утрепа, но да премине задръстването не 1 час, не 30 минути, а някакви си 15 минути по-рано ..........

..аз нищо не казах, само си отворих прозореца, погледнах го, прекръстих се и промълвих: ".караш сина си ..." и отминах..


Та това е пичове, просто мислете, не се поддавайте на емоциите, помислете за тези хора които карат срещу вас.. те не са виновни с нищо.

Не е нужно да се гледаме по новините, нали?
 

Горе