Admiral
New Member
Не съм много сигурен как по-точно да го нарека,но мисля че това е може би добро наименование.Та да започна имам хиляди въпроси,ако някой би ми помогнал за отговори,то би било много полезно и ще му бъда благодарен.Като цяло ме интересува всичко за отварянето на такъв вид Клуб,ако мога така да се изразя. Да започнем от отварянето на фирма как се процедира,къде се ходи,какви документи са необходими за да започна този тип бизнес?!?Нека и споделя каква е идеята ми.Просто вече се изтърка модата на простоватите кафененца,та искам нещо по различно в което има какво да правиш и да се забавляваш най вече със приятели на по биричка или нещо друго.Искам да отворя заведение със:Билярдни маси,Тенис на маса,Джаги,Дартц,Пс4 или ХбоХ конзоли и като допълнение към всичко това няколко Наргиленца за разпускане!Разбира се към всичко това да има бар от който можеш да си поръчаш нещо запиене,както алкохолно така и безалкохолно!Разбира се ще има и няколко сепаренца със масички,където може да се сяда,независимо дали се използват нещата,които изброих.Мисля,че това ще бъде добра идея,както и за зимният сезон така и за летният.Въпросите които ме интересуват може би са хиляди,но идея нямам откъде да започна,затова ако има някой по запознат как се случват и седят нещата,нека сподели мнение може и да помогне и някого другиго освен мен! Имам нужда от съвети как и какви документи се изкарват и са ми необходими за реализирането на тази идея.?!