Което е странното и аз не видях такива бутилки, а реално не пропускам да пия кола или кафе с кола, абе яко кола. Днес даже бях на една пицария вечерта и там си бяха обикновените бутилки, не тези промоционалните. Имам странното чувство, че първо ще се появят по бензиностанциите или бързооборотните магазинчета и после по-големите маркети и заведения. Не съм следял за момента потока им и къде се появяват първо, но факт е, че старта на промоцията никога не се венчае и с моментното намиране на този продукт. Поне аз не съм попадал, а съм доста сериозен консуматор на тази напитка.
А това с раздаването на награди е редно да го отиграят добре, защото личното отношение е важно, независимо от обстоятелствата. И съм сигурен, че от HQ няма да одобрят нещо от рода на "отиди до някой магазин да го вземе, нищо, че е на 40 км.". Това ще им изиграе лоша шега. Освен ако не са го написали някъде по условията, но това за формалности. Като човек занимаващ се с маркетинг, знам, че няма нищо по-добро от личното отношение на бизнеса към клиента. Той е просто ходещ билборд, а целта е да плеснеш твоя бранд някъде из него, защото вече има няколко - adidas, diesel, swatch, gucci, police и прочие.....всичко в ежедневието....но се отплесквам (по дяволите ще стартирам тема...).
От утре започвам да пия само промоционална кола, всичко друго ще е игнор.
П.П: И Капи имат промоция е момента, няколо литра от някой натурален сок и 1 чаша фри. Нещо такова. Там не ме разибиха - Капи? Чаша?