Идеи някаква директория, или да едитвам някакъв скрипт за обяви

ReminD

Well-Known Member
Имам няколко домейна от рода на : "името на града+ хотели". Ще трябва да им сложа някаква директория, или да едитвам някакъв скрипт за обяви - да си публикуват хората нещата. Предложете някакъв скрипт, който е удобен и seo friendly и най-вече вие сте използвали.

От: Идеи

Може да пробваш с Wordpress :)

DeltaScripts (не е афф) - този скрипт заслужава внимание. Когато ми се наложи, само него ползвам. На пръв поглед е травмиращ, но ако си поиграеш 2-3 часа да му разучиш функциите, виждаш какво представлява.

DeltaScripts (не е афф) - този скрипт заслужава внимание. Когато ми се наложи, само него ползвам. На пръв поглед е травмиращ, но ако си поиграеш 2-3 часа да му разучиш функциите, виждаш какво представлява.

А стига бе, няма да си избия парите никога, особено за български хотели. Трябва ми нещо просто, колкото да има нещо на сайта и да е user generated.
Имаше един пич от тука , който беше направил класифиедс кмс, но не му намирам темата, от 1 седмица е някъде.

А стига бе, няма да си избия парите никога, особено за български хотели. Трябва ми нещо просто, колкото да има нещо на сайта и да е user generated.
Имаше един пич от тука , който беше направил класифиедс кмс, но не му намирам темата, от 1 седмица е някъде.

Те преди бяха безплатни, търси версия 6, мисля, че още се разпространява безплатно. Върши чудна работа, само дизайна е малко дървен и трябва да се барне.

Горе