Избора на brand li

Кой домейн ви харесва най-много за сайта за мода. Моя е Дрехи и Обувки.COM

• Дрехи и Обувки.COM

Votes: 2 10.5%
  • Studio Fashion

Votes: 0 0.0%
  • Fashion Plus

Votes: 1 5.3%
  • Moderno

Votes: 12 63.2%
  • Clube Fashion

• Fancy Fashion

• Fashion Store

Votes: 5 26.3%
  • Fashion zone

Votes: 4 21.1%
  • Fashion Style

• Fashion online

• Твой стил

• Модна къща

• Общо гласове
    19

hatre

Active Member
Има едно сайтче, което е дрехи-обувки.com. Чудя се дали този domain и brand Дрехи и oбувки.COM ще е лесен за запомняне от хората. Аз правя асоциация от това че ако сайта се казва дрехи и обувки и пиши на него всичко за модата, на хората ще им светне че тук има много продукти, от колкото на сайт от сорта Fashion.com. Вие мислите ли че имената като zamunda, vbox7, abv.. са се набили в главите на хората, с времето, а не със СЕО или добре измелени брандове?Може ли за мнение като цъкнете на анкетата.

От: Избора на brand li

"дрехи" и "обувки" не е бранд...

Иначе ти преценявай: 1. Пандопингвиний прецака екзактите (повечето); 2. Трудничко се изписва този домейн

Fashion Store цъкнах

гласувах за Moderno
най-лесно може да се запомни от всички
пише се както се чува
не може да се обърка дума заради произношението й
не се изпозлва едновременно кир-лат

иначе за да стане бранд такава обикновена дума - ще ти трябва доста време и реклама до като се набие в главите на хората
акоизмислиш нещо ново и интересно - тогава мисля,че ще е по-лесно

даже си мсиля, че има още много хора които не знаят, че съществуват домейни на кирилица :)

От всяка дума може да се направи така наречения бранд.
Или на български - марка.

Аз си мислих даже да feshanka - много селско, тъпо и запомнящо се :lol: Но много съм съгласен с това "От всяка дума може да се направи така наречения бранд." надявах се някой да го каже. Мерси много :beer:

Ако ще е фешанка, по-добре ми звучи dreii-i-obushta.com :rolleyes:
Ти към каква група си се насочил? Детски, рибарски, дамски, предпазни, строителни...за цирка!?
От там почни и ще се ориентираш много лесно.

Идеята в сайта е да има всичко относно мода (дрехи, обувки, шалове... ) нещо като това. И за това искам името да е "леко относително" за да може да се прави асоциация че има всякакъв вид облекла. Все някога ще го измисля или ще остане така, може пък като е на кирилица, хората да го запомнят повече, а да го търсят в ГГ, така или иначе няма да стане супер сайта. Например този ми сайт много ме кефи http://мъдри-мисли.com/ никой не може да ме убеди че името му е грешно

Горе