Test Well-Known Member 28 Април 2013 #2 От: Избори 2013 Не знам как ти хрумна да пуснеш такава оригинална тема. Не сме се сещали да обсъждаме този въпрос тук досега.
От: Избори 2013 Не знам как ти хрумна да пуснеш такава оригинална тема. Не сме се сещали да обсъждаме този въпрос тук досега.
g0g0 Active Member 28 Април 2013 #3 От: Избори 2013 Добре, че се намери някой да пусне такава тема, че тук липсват подобни :lol:
g0g0 Active Member 28 Април 2013 #5 От: Избори 2013 ReminD каза: Да.... само моите са 3 Увеличете... ооо, как си днес, да не си спрял с острия тон? Може и да те заобичам, ако си спрял да квалифицираш хората според партиини интереси :lol:
От: Избори 2013 ReminD каза: Да.... само моите са 3 Увеличете... ооо, как си днес, да не си спрял с острия тон? Може и да те заобичам, ако си спрял да квалифицираш хората според партиини интереси :lol:
dintronix New Member 28 Април 2013 #6 От: Избори 2013 TqnaTa Stankov каза: За кой ще гласувате на изборите ? Увеличете... За кои избори?
fifi Well-Known Member 28 Април 2013 #7 От: Избори 2013 Това ме подсеща за ДПС-то, които правиха "курбан" вчера...
Вискяр Градинаров Well-Known Member 28 Април 2013 #8 От: Избори 2013 TqnaTa Stankov каза: За кой ще гласувате на изборите ? Увеличете... У наше село предстоят избори през 2013 за неколко неща. Едното е - кой че пасе селските овци? Мислех да гласувам за Пецо пияндето, ама като немам овци, се чудим - дали е редно да решавам питанье, дека не ме засега.
От: Избори 2013 TqnaTa Stankov каза: За кой ще гласувате на изборите ? Увеличете... У наше село предстоят избори през 2013 за неколко неща. Едното е - кой че пасе селските овци? Мислех да гласувам за Пецо пияндето, ама като немам овци, се чудим - дали е редно да решавам питанье, дека не ме засега.