Избор на Хладилник

Нещо чел ли си из нета специално за тези модели? Принципно всички имат гаранции , може и Беко да си вземеш и да върши същата работа , но за по-малко пари.
 
Навсякъде чета много добри отзиви за LG, но като дизайн повече ми харесва Liebherr, затова се колебая.
 
Последно редактирано:
Виж цените на резервните части. Иначе се набутваш. Или на всеки 5 г ще купуваш хладилник. Все пак имай в предвид, че бизнеса с резервни части и сервизни услуги е над 50% от приходите...
 
Изобщо НЕ ме интересуват цените на резервните части.

Досегашният ми хладилник беше немски Korting и цели 17 години си работи без да се повреди НИТО веднъж.
 
Изобщо НЕ ме интересуват цените на резервните части.

Досегашният ми хладилник беше немски Korting и цели 17 години си работи без да се повреди НИТО веднъж.
Всички са горе долу еднакви, избери тези, които не се рекламират по телевизора и ще е по евтин и по-хубав.
 
От изброените бих избрал LIEBHERR и дори не би ми трябвала гаранция за това нещо... ако още ги правят както преди. Samsung и LG даже не знаех, че правят хладилници, не им отива :)
 
Благодаря на всички за мненията. Май ще взема LIEBHERR.
Имаш предвид, че си се водиш по собствени желания и характеристики. Все пак всеки гледа различни неща. Аз гледах - долната камера да е долу, да е висок, да е реномирана марка в бранша, да има доста отделения и в същото време да не е огромен, да има някаква визия, доближаваща се интериора на самата кухня (тъпо е плеснеш черен хладилник в цяла кухня примерно), да има регулация и дисплей за мометно състояние и това е. Разбира се, да не е 2К. :)
 
Родителите ми имат либхер от 15 години и му няма нищо и никога не му е имало.
Естествено и аз си купих либхер. Взех един иноксов модел, по-висок от стандартните за около 1300-500 лева и за момента съм доволен (1-2г ползване).
Аз съм от типа хора - консуматори, но винаги купувам среден към висок клас на сериозна марка и за момента не съм грешил. Обаче съм грешил като съм залагал на среден към нисък клас уреди. Цени на части и т.н. не ме интересуват и никога не съм ги гледал. Според мен вече всички марки залагат на материали, които да издържат гаранционно, а за после (лично аз) залагам на по-добрите и доказали се марки с надеждата след 5-тата година да не се развали.
 
Сега обаче мисля какво да правя със стария хладилник. Знам, че има разни фирми за рециклиране и извозване. Някой ползвал ли е услугите на такава фирма. Става дума за София.
 

Горе