Torbalan Trolski
Well-Known Member
Става въпрос за една мацка, която изработва уникални бутикови неща. Идеята е да се брандира сайт в който се показва процеса на изработка и малък онлайн бутик.
Насоченост предимно към женска аудитория първоначално за БГ, но с идея като потръгнат малко нещата и се ориентирам в нишата да се предлага основно на EN.
Тъй като ми е първи опит в областта на онлайн търговията не искам веднага да се хвърлям извън БГ, защото хич не съм наясно с регулации доставки итн.
Както и да е, проекта ще го стартирам по-късно, че имам два други за довършване. За сега искам да измисля бранда и да купя домейна.
Това, което ми роди инженерската глава е :
<секси женско име>-Art
<секси женско име>-Style
или нещо подобно.
Ще се радвам на всякакъв акъл. Хайде маркетинг и СЕО гурута налавайте
Насоченост предимно към женска аудитория първоначално за БГ, но с идея като потръгнат малко нещата и се ориентирам в нишата да се предлага основно на EN.
Тъй като ми е първи опит в областта на онлайн търговията не искам веднага да се хвърлям извън БГ, защото хич не съм наясно с регулации доставки итн.
Както и да е, проекта ще го стартирам по-късно, че имам два други за довършване. За сега искам да измисля бранда и да купя домейна.
Това, което ми роди инженерската глава е :
<секси женско име>-Art
<секси женско име>-Style
или нещо подобно.
Ще се радвам на всякакъв акъл. Хайде маркетинг и СЕО гурута налавайте