Изгодна SEO оптимизация със SAPE!

Lilacor

New Member
Рейтинг - 100%
38   0   0
Здравейте,

От 01.11.2010 г. lilacor.com започва да предлага SEO оптимизация на базата на руската борса за линкове sape.ru. Този метод отдавна се е доказал първо в Русия, а после и в цял свят, но в България все още твърде малко хора са чували за него. Затова реших да промотирам новата си SEO услуга тук и да запозная Вас – бъдещите ми клиенти – със същността и предимствата на този изключително мощен инструмент за оптимизация на сайтове.

По-долу прилагам ориентировъчен ценоразпис (цените могат да претърпят корекции, ако нишите са по-ниско или по-високо конкурентни!) за оптимизация по 1 (една) ключова дума/ фраза, като моля да имате предвид, че цените не са крайни, а играят ролята само на ориентир, за да добиете най-обща представа за тях:
- SEO оптимизация за ключова фраза, състояща се от 2 или повече думи, в диапазона до 1 000 000 резултата в Google – 80 лв./ месец;
- SEO оптимизация за единична ключова дума в диапазона до 1 000 000 резултата в Google – 100 лв./ месец

---
- SEO оптимизация за ключова фраза, състояща се от 2 или повече думи, в диапазона 1 100 000 – 3 000 000 резултата в Google – 120 лв./ месец;
- SEO оптимизация за единична ключова дума в диапазона 1 100 000 – 3 000 000 резултата в Google – 150 лв./ месец

---
- SEO оптимизация за ключова фраза, състояща се от 2 или повече думи, в диапазона 3 100 000 – 5 000 000 резултата в Google – 160 лв./ месец;
- SEO оптимизация за единична ключова дума в диапазона 3 100 000 – 5 000 000 резултата в Google – 200 лв./ месец

---
- SEO оптимизация за ключова фраза, състояща се от 2 или повече думи, в диапазона 5 100 000 – 10 000 000 резултата в Google – 200 лв./ месец;
- SEO оптимизация за единична ключова дума в диапазона 5 100 000 – 10 000 000 резултата в Google – 250 лв./ месец

---
- SEO оптимизация за ключова фраза, състояща се от 2 или повече думи, в диапазона над 10 000 000 резултата в Google – цена по договаряне;
- SEO оптимизация за единична ключова дума в диапазона над 10 000 000 резултата в Google – цена по договаряне.

---
В цените влиза всичко – SEO одит на сайта, препоръки за корекции по кода и съдържанието на сайта, както и моята комисионна за извършените дейности.

Моля, имайте предвид, че има ниши, които са с малък брой страници, но с много силна конкуренция. В такива случаи си запазвам правото да не се влияя от горепосочения ориентировъчен ценоразпис, а да отправя персонална оферта, съобразена със съответното ниво на конкуренцията и сложност на проекта!

Гарантирано влизане в топ 10 по избраната ключова дума до 2 месеца след започването на оптимизацията!

За поръчки на повече от 1 (една) ключова дума ще ползвате отстъпка в размер на 10% от цената за оптимизация за всяка следваща дума.

За повече информация: lilacor.com

Последно редактирано:
  • Like
Реакции: Brad
От: Изгодна SEO оптимизация със SAPE!

Много интересна оферта!

tovidebne е вторият и последен печеливш в SEO промоцията. Надявам се да останете доволни и да споделите след месец впечатленията си в тази тема. На останалите успех и пишете на ЛС или по скайп, ако желаете SAPE оптмизация :)

Поздрави!

Разбира се, предлагам оптимизация за всички желаещи, дори да не попаднат сред първите трима. Щом сте от форума ще ползвате обещаната от мен промоция от -10% от цената. Единствено ще ми трябва URL и ключови думи, за да прегледам сайта и да изготвя оферта.
Написал съм го в офертата. Пращаш ми данните: URL, ключова дума/ думи и очаквани позиции и ти изготвям оферта. Пиши на ЛС или по скайп, ако имаш сериозен интерес.

Поздрав!

Междинен доклад за SEO статус на клиент (xXxTheMasteR)

Ключова дума за оптимизация: "акне"
Вид на страница за оптимизация: вътрешна
Конкуренция в Гугъл: 540 000 резултата
Изминало време от старта на SEO кампанията: 10 дни
Моментна позиция: в топ 5
Бюджет: 50 лв./ месец

Интересува ме има ли вариант за плащане след постигнат резултат

Последно редактирано:

Привет, написах ти оферта на ЛС. За всички останали да поясня, понеже въпросът за плащането след резултати е често задаван. Моят отговор е следният:

Вариант за плащане след резултат за съжаление не е възможен, защото около 70-80% от разходите отиват за линкове, които аз трябва да платя в началото и в течение на SEO кампанията, което значи, че трябва да си ги извадя от джоба, което ако го правя за всеки мой клиент би значело доста сериозен разход за мен, без 100% гаранция за възвръщаемост след като постигна обещаното.

Стандартно изисквам да ми се плати капаро в размер на 50% от сумата предварително, а остатъка в средата на месеца (15 дни по-късно).

За по-малко от половината от обещаното време ме изведе в топ 10 (5-то място в момента)! Много съм доволен!

Междинен доклад за SEO статус на клиент (tovidebne)

Ключова дума за оптимизация: "футболни прогнози"
Вид на страница за оптимизация: индекс
Конкуренция в Гугъл: 630 000 резултата
Изминало време от старта на SEO кампанията: 10 дни
Моментна позиция: в топ 10

Колегата свърши отлична работа. Със сигурност ще го ползвам и за други проекти

Интересно ще е да споменете и от коя позиция е започнала оптимизацията. Например ако е от позиция 12 до топ 10 за 10 дни не е твърде голямо постижение :)

Първият проект беше на 20-22ра позиция, а вторият - 25та. За голямо и малко постижение е трудно да се говори, защото често се случва до топ-а на втора страница да се стига без никаква оптимизация, но да не може да се мръдне нагоре от 11-12та позиция, например. Освен това, не е тайна, че съм поставил изисквания за промо офертата - сайтове без проблеми, най-общо казано (наказания, дублирано съдържание, проблеми с индексацията и т.н.). Затова и цената е 50 лв, тя покрива само линк билдинга, без никаква допълнителна комисионна. Идеята е да демонстирам възможностите си, за да не помислят хората, че става дума за поредното мошеничество. Всеки иска гаранции, аз ги давам, но всяко нещо си има и своята цена, разбира се :) Всеки преценява за себе си, но никой не е казал, че SEO е евтина услуга!

• Like
Реакции: Brad
Разбира се, само искам да добия по-пълна представа за услугата :). Звучи много добре.

като допълнение мога да кажа, че освен основната ключова дума, по която отимизираше колегата, на първа страница излязоха и допълнителни кл. думи, а и всички думи и фрази се покачиха значително

Равносметка след 20 дни от старта на оптимизацията за двата промо пакета:

Конкуренция в Гугъл: 600 000 резултата
Моментна позиция: 4-та

Конкуренция в Гугъл: 570 000 резултата
Моментна позиция: 6-та
Допълнителни бонус позиции: futbolni prognozi (440 000 резултата) - 6-та позиция; прогнози (2 100 000 резултата) - 16-та позиция

Ще дам краен отчет за постигнатото след 10 дни :)

Финален резултат:

Конкуренция в Гугъл: 592 000 резултата
Моментна позиция: 3-та
Допълнителни бонус позиции: "akne" (1 920 000 резултата) - 3-та позиция

Конкуренция в Гугъл: 570 000 резултата
Моментна позиция: 6-та
Допълнителни бонус позиции: "futbolni prognozi" (440 000 резултата) - 4-та позиция; "прогнози" (2 100 000 резултата) - 16-та позиция; "prognozi" (370 000 резултата) - 18-та позиция

Надявам се всички да са останали доволни :)

Следващият, който поръча оптимизация ще ползва бонус 20% отстъпка за цената.

Поздрави!

Горе