Добре е да кажеш за какво го търсиш за хубаво или за лошо .... да знае дали да се свърже с тебе
Сори за спама...
То ако е за хубаво щеше да му отговори на мейловете - явно е нагазил лука
Не това е груба грешка - той каквото е имал да му каже вероятно му го е написал на мейла и за това оня се ослушва та не му се обажда
Да не ти подбива случайно цените
или не го видял аз хуис мейлите на около седмица ги преглеждам по обстоино
Дано да изскочи, но моя съвет е да не си уреждате въпросите публично. Не е добре и за двете страни, че както се видя последно време и за третата, който е форума.Не, за такова нещо не бих го търсил. Друго е ... Ще го почакам още няколко дена ...
Хахах, какво говориш ти. Аз писах на 2 сайта за дрехи, тукашни и нищо от никой. За това обикалям и магазините, защото не получих отговор от тях, а се влюбих в продуктите им.Хаха Успешни online търговци на 1-во число преглеждат мейла. Аз се чудя защо клиентите ми са изумени като им отговоря веднага на мейл пратен в събота в 1 часа през нощта...
Да, сещам се. Беше и с много добра презентация.Да определено беше супер полезна разходката ми до София... Семинара беше полезен, срещата с теб и бизнеса ни после сумати ваучери и бонуси там, а едната лекторка още я сънувам мисля че се сещаш коя
Дано да изскочи, но моя съвет е да не си уреждате въпросите публично. Не е добре и за двете страни, че както се видя последно време и за третата, който е форума.
П.П: Аз пък издирвам един уебмастърът на http://www.zebra-online.com/ - харесах си едни обувки, ама никакъв отговор.
Хахаха, да точно тези са. Имаше и гумени гърди към тях с отстъпка. Но и там не ми отговориха при заявка. Виж за гумените ци*2 ги разбирам, и аз не бих си отговорил.
Признай си, че са тия :lol: