Издирвате се Препоръки

monefff

Well-Known Member
Здравейте колеги,

Ще кандидатствам в чужбина, и на този етап търся Препоръки от фирми. (Може и сертификати)
Понеже времето ми е абсолютно ограничено.. Уроци, учене в даскало и работа по някой проекти, и направо нямам време за почти нищо.

Та.. сетих се, че доста голям процент от потребителите тук имат фирми. И си помислих, ако има някой, които може да отдели малко от свободното си време да ми драсне една препоръка, ще бъда много благодарен!

Това е някаква примерна препоръка която намерих в нета:
1. От кога те познава човека
2. В качеството ти на каква - ученичка/студентка/подчинена/колежка/ръководител
3. Работили сте заедно/ръководил те е/ръководила си го/има впечатления от работата ти по следните приекти...
3. Как си се представила - какава част е била твоя отговорност, ръководила ли си някой човек, организирала ли си работата по проекта/тите. Какви и колко мащабни са били. Проявявала ли си инициативи. Работила ли си в срок. Давала ли си значими идеи. С две думи какво си допринесла лично ти.
4. Какви знания умения имаш - езици, специалности, нещо, което е твоя много силна страна и важно за това което кандидатстваш.
5. Как работиш индивидуално и в колектив.
6. Препоръчва ли те на работодател/университети т.н. защото вярва, че ще имат полза от теб
7. Името си и телефон/е-маил за обратна вразка, ако някой иска да зададе въпроси или да провери информацията.
8. Разбира се обяснявайки горното вече са казани/изброени добрите ти и ценни качества.

ТОВА РАЗБИРА СЕ Е САМО ПРИМЕР!

Наистина ще бъда много благодарен, ако някой ми помогне, като ми подаде едно рамо.
Трябват ми наистина тези препоръки, и то бързо, защото малко се олисахме в сроковете и малко кофти се получи.

П.С. Ако някой може да изважда сертификати, наистина вече ще черпа!

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО КОЛЕГИ!

Поздрави,
Симеон

От: Издирвате се Препоръки

Ъп..
Няма ли кой да задели няколко минутки от времето си..
Или евентуално, аз може да я напиша, няма проблем.. но само, ще ми трябват някви реални данни.. ;)

Горе