Издирва се PHP програмист за елементарна задача

Fozzy

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
123   0   0
Здравейте! Търся php програмист, който да ми свърши една лесна работа. Трябва ми система за регистрация/логин/логоф + една екстра. Самата mysql таблица трябва да съдържа:

USER:
-id
-date
-username
-password
-email
-gender
-links

Системата за регистрация да включва следните полета:

1.Потр. име
2.Парола
3.Повтори парола
4.Email
5.Пол

Като N4 не е задължително, а всички други са. Когато се регистрираш да вкарва в mysql id пореден номер + датата на регистрация и да ти праща email където да пише някакъв текст + потр. име и паролата ти.

Логин и логоф са ясни. В контролния панел да показва всички данни и да има опция за промяна на паролата, email и пол.

Сега идва интересната част (това, което не мога да направя). Искам да имам нещо като "Favourites".

Имам линк с име например "Линк1" и урл "нещо.ком/линк1". Искам в урл-то на линка да има и една опция "Добави в любими" само за регистрираните и като влезеш в Любими да ти показва "Линк1" и съответно като го цъкнеш да те води към "нещо.ком/линк1". В самия линк ако не си логнат естествено трябва да ти казва, че трябва да си влязъл, за да добавяш линкове.

Пишете ми ЛС с конкретна цена и срок за изработка. Не искам извънземни цени защото това е нещо елементарно и изисква само модване на готов скрипт. Това са едни от началните техники в php.

Поздрави!
 
ако имаш готов скрипт за логин и т.н може да кажеш, че е по-лесно иначе като слушам искаш доста неща които трябва да ти се пишат за теб и да се модват. Писал съм си такава логин система и не е толкова елементарно както ти го изкара ако почнеш от А-Я сам да я пишеш ще ти отнеме време

-логин
-регистрация
-забравена парола
-промяна на данни
-файл с функциите за проверка
всичко това една таблица с user
user_id
user_mail
user_name
user_password
user_date_of_join
user_pol
user_session
user_favorites_id

още една таблица с user_favorites_sites
user_favorites_sites_id // това е свързано с user_favorites_id от таблица user
user_favorites_user_id
user_favorites_sites_url

Това е ако правилно съм те разбрал.
После остава добавяне на едни session_start() на всяка страница в твоя сайт и използване на функциите за проверка дали си логнат.
Не мога да дам оферта преди март съм зает
 
Момчета нямам никакви претенции за системата. Не ме интересува откъде взимате кода и дали вие сте го писали. Искам само да се сглоби. Ето една елементарна система http://web-tourist.net/login/login/view.php?st=1218 , на която могат да и се добавят 2-3 полета и само да се напише това за взимането на линка!
 
Тече update на сайта. Моля, проверете отново след седмица!
след седмица ще видим :)
Гледай само да правят всички проверки, че да не ти хакнат сайта на 2рия ден, че там уроците са на ниво основа, а всичко останало трябва да си го правиш после. Говоря за това какво въвеждат за емейл, име и т.н
 
Ако Fozzy не е намерил човек все още, мога да предложа логин система с ресет на паролата чрез мейл. Като на този сайт например. За 55 лъва с инеграцията.
 
Последно редактирано:

Горе