Изисквания за отваряне на Заложна Къща.

jufo

Active Member
Искам да попитам какви са изискванията за отваряне на заложна къща ? Четох доста форуми , но не прочетох ясните и конкренти документи нужни за отваряне на Заложна Къща.. Трябва ли да платя за някакъв лиценз , и трябва ли да имам някакъв капитал , който ме задължават да имам ? Приемам критики , съвети и каквото и да било..

От: Изисквания за отваряне на Заложна Къща.

Малко off topic просто не се сдържах.
// Ами мисля че е задължително да си дебеловрат и неграмотен.

Наредбата за дейността на заложните къщи я променяха доколкото си спомням 2011, или 2012 г. в нея ще прочетеш всичко, което те интересува.

Наредбата за дейността на заложните къщи я променяха доколкото си спомням 2011, или 2012 г. в нея ще прочетеш всичко, което те интересува.

Така , значи прочетох НАРЕДБА ЗА ДЕЙНОСТТА НА ЗАЛОЖНИТЕ КЪЩИ от - до. Никъде не пише ,че трябва да имаш еди си колко капитал.. явно не трябва , това исках да знам най-много..

otspace , да прав си че всички който държат заложни къщи са дебеловрати .. е аз не съм... и точно това ме спира.. ще видим как ще се развият нещата.. за сега само обмислям.

Най-добре си задай въпроса в Lex.bg или друг подобен правен форум. Въпросът ти е от юридическо естество.

Горе