ОФЕРТАТА вече не е активна. Не предлагам вече за по 100 лв. на месец услуга класиране на сайтове - seo къртовски труд в продължение на година-две. Сега предлагам само експресна консултация на сайт и намеса в сайта и писмена инструкция как да го класирате. Работя само събота и неделя, тъй като през другото време от месец вече работя като сео оптимизатор във фирма.
Цени: от минимум 50 лв. на консултация през почивните дни Изпуснахте евтинията при мене и да станете милионери!
А на колегите се извинявам, че се опитах да ви изям хляба с писането на статии като ги заместя с ваденето на цитати от книги и ако някой се е издразнил че се бъзиках за повечето неща и се лигавех тук, та ми направихте чак толко червени точки
Предлагам класиране на сайтове в Gооgle и SЕО оптимизация
изработвам сайтове.
Изработвам онлайн магазини.
Пълня сайтовете със уникално съдържание, взето от книги, списания и вестници.
Пиша ръчно статии и публикации, рекламни слова за сайта ви.
Създавам рекламни кампании в Google Adwords, настройвам и експериментирам, докато се получи най-добра цена на клик, най-много посетители, най-ефективни рекламни текстове и т.н.
Създавам фейсбук страници, групи, профили - реклами във фейсбук.
Предлагам съпорт с програма, чрез която виждате на своя монитор как аз управлявам мишката и компютъра ви, подходящо за обучение и консултации.
Работя според Вашият бюджет - вие казвате колко пари можете да инвестирате, аз казвам какво може да се направи за тези пари.
Цени: от минимум 50 лв. на консултация през почивните дни Изпуснахте евтинията при мене и да станете милионери!
А на колегите се извинявам, че се опитах да ви изям хляба с писането на статии като ги заместя с ваденето на цитати от книги и ако някой се е издразнил че се бъзиках за повечето неща и се лигавех тук, та ми направихте чак толко червени точки
Предлагам класиране на сайтове в Gооgle и SЕО оптимизация
изработвам сайтове.
Изработвам онлайн магазини.
Пълня сайтовете със уникално съдържание, взето от книги, списания и вестници.
Пиша ръчно статии и публикации, рекламни слова за сайта ви.
Създавам рекламни кампании в Google Adwords, настройвам и експериментирам, докато се получи най-добра цена на клик, най-много посетители, най-ефективни рекламни текстове и т.н.
Създавам фейсбук страници, групи, профили - реклами във фейсбук.
Предлагам съпорт с програма, чрез която виждате на своя монитор как аз управлявам мишката и компютъра ви, подходящо за обучение и консултации.
Работя според Вашият бюджет - вие казвате колко пари можете да инвестирате, аз казвам какво може да се направи за тези пари.
Последно редактирано: