leonssss
Well-Known Member
Значи купувам аз тилифон от емаг не го харесах пиша им да го върна а те оооо този тел е предоставен от друга фирма свържете се с тях.Значи връщам телефона към въпросната фирма за моя сметка ай сиктир пълна излагация!Но иначе големи реклами големо нещо транспорта безплатен и какво ли не.Когато правех поръчката видях че продукта се предоставя от друга фирма , НО НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ПРИ КАКВИ УСЛОВИЯ СЕ ВРЪЩА КЪМ СЪОТВЕТНАТА ФИРМА.
Мислех си все пак това са емаг и като гет.бг работят взимат тела и ми го пращат и ако искам да го върна на тях да го пратя!
Навремето EMAG много ми харесваха поръчваш си нещо за 20 кинта и транспорта безплатен.Сега се побългариха вече под 40лв стока транспорта е за твоя сметка.Но другото цените им са вече като на всички онлайн магазини вБългария, не се лъжете че е по евтинко.Ай сиктир!:wink:
пц.Внимавайте като купувате от емаг. Гледайте единствено тяхна стока да е
другото е дудуккккккккккккккккккк:twisted:
Мислех си все пак това са емаг и като гет.бг работят взимат тела и ми го пращат и ако искам да го върна на тях да го пратя!
Навремето EMAG много ми харесваха поръчваш си нещо за 20 кинта и транспорта безплатен.Сега се побългариха вече под 40лв стока транспорта е за твоя сметка.Но другото цените им са вече като на всички онлайн магазини вБългария, не се лъжете че е по евтинко.Ай сиктир!:wink:
пц.Внимавайте като купувате от емаг. Гледайте единствено тяхна стока да е
другото е дудуккккккккккккккккккк:twisted: