Защо като напиша в Google думата "Comfort" ми излиза на първо място comfort.bg ? Знам, че е голяма фирма, но едва ли е най-добре оптимизирания сайт съдържащ думата комфорт из целия уеб! Задавам този въпрос, защото искам да регистрирам фирма + сайт с .bg домейн. За съжаление съществува интернационална компания със седалище в Лондон със същото име, но тази компания не оперира в България и едва ли е известна на много българи, тъй като обекта на търговия е строителство, и както казах не инвестира в нашата страна. В същото време това име е неизползвано в България - проверих в търговския регистър. Ще мога ли да създам добре оптимизиран сайт с .bg домейн също като comfort.bg, които използват популярна дума на английски и излизат на първо място в търсачките? Фирмата ми ще оперира в България, едва ли някога ще напусне границите на страната, така че оптимизацията ми главно цели популяризиране сред българското уеб пространство? Т.е. ще мога ли да преборя тази компания и да излизам на 1-во място, когато търсенето е от България?