Излиза в Блогове, но не и в търсачката

rihannabg

New Member
Здравейте. Когато публикувам новина, ми излиза в графата Блогове на Гугъл, но в търсачката няма и помен. А преди това не беше така. Новините се показваха и в станицата на търсачката на Гугъл.
Има ли някой идея защо става така, че една публикация в блога ми излиза в графа Блогове на Гугъл, но не и в търсачката? Дори и като копирам целия домейн на публикацията пак ми дава, че не я намира в търсачката.

От: Излиза в Блогове, но не и в търсачката

Ако е с дублирано съдаржание новината може за това да не иска да е я индексира(въпреки, че при мен и дубликата си го индексира). Ако не е изчакай някой път отнема малко време:)

Не е дублирана. Авторски е текста. Притеснявам се да не е защото стария блог го изтрих изцяло, започна нов. Но незнам защо в Блогове го има, а в търсачката на гугъл го няма, дори като копна урл-то

Новия ти блог индексиран ли е?

Пробва ли да сложеш site: пред урл-то като го търсиш в гугъл ?
Потърси я някой друг час след като си я публикувал.
При всички статии ли е това или само при 1-2 ?

Като дам на кеш ми отваря стария блог. При всички нови новини става така. Копирам цялото заглавие - в Блогове ми излиза, в търсачката - не!

Явно не ти е преиндексирал новото съдаржание щом в кеш ти отваря стария блог. Според мен трябва да изчакаш малко(поне 24 часа) и ще се оправи:)

Сложих в няколко сайта, но уви! Дали ако рекламирам в Ад Уордс или в Дир.БГ обявите ще помогне?
В категорията "Блогове" си излизат всички нови новини, но в основната търсачка на Гугъл - не, не и неее!

старият блог е бил на по стар домеин които вероятно е бил и по тръстед ...

Редиректанли старият блог към новият? Ако не направиго първот това и чакаш... колко ами зависи но най късно на следващ бек линк ъпдеит трябва да ти прехвърли линкове към новия блог

Горе