Чакай малко, аз ли нещо не разбрах или... Значи имаш сайт за онлайн телевизия, ама в същия този сайт не се излъчва онлайн телевизия?
Сайта е на тема онлайн телевизия,филми,сериали,анимации - филмите сериалите и анимациите се гледат в сайта а телевизията те препраща към други сайтове.
Поради причината за която попитах как стават нещата с излъчването.
Не се заяждам, напротив, опитвам се да си обясня, като как така сайта ти уж е за онлайн телевизия, а в него не може да се гледа онлайн телевизия? Това не е ли заблуждение и лъжа за твоите посетители?
Писнало ми е от хора които все дават излишни мнения попитах как стоят нещата с излъчването в собственият ти сайт.
Като няма да отговориш недей да пишеш излишно.Ще изчакам някой запознат да обясни.
Лека ти вечер и не ми коментирай темата вече.
И забрави всякакви идеи да вграждаш сигнал в сайта си без разрешение на съответната телевизия - рано или късно ще те хванат и е възможно да те осъдят.
Доколкото разбирам в сайта ти имаш линкове към други сайтове, т.е когато накой натисне на даден канал ти го препращаш в други сайтове. Ако си решил да стриймваш трябва да видиш как го правят другите сайтове. Имай впредвид, че не е много законно. Особено, ако сайтът ти не се хоства в чужбина. Ако искаш лично да стриймваш трябва да инвестираш не малко в техника. Ако не е тайна сподели сайта.
Телевизиите имат собствени сайтове, където излъчват програмата си. От какъв зор да оставят някой друг да я излъчва в интернет и да печели пари на техен гръб? Все едно да питаш какво лошо правят крадците на статии, нали те и без това са достъпни безплатно.
Как точно печели на техен гръб? Все едно да кажеш, че ако ти публикувам статия с линк към твой сайт, съм пират и печеля на твой гръб. Аз печеля съдържание, ти печелиш популярност - и двамата сме доволни. Къде е проблемът?
И как точно им вредиш? Основната "валута" на телевизиите е рейтингът, а рейтингът се качва от всеки допълнителен стрийм. Дали всъщност проблемът не е в това, че телевизиите искат да вечерят на няколко софри едновременно?