Филнрите на gmail са станали по-интелигентни. Влагаш време в безмислени глупости, ако наистина това ти е мотивацията.
Оправих скрийншотовете, за да не стават обърквания! Благодаря за уместната забележка!Borisov, аз бих премахнал тоя скриншот, или поне бих го пратил на лично на Сифокс-а. Това не е много нормално да пускаш линк с негови имена/никнейм и отдясно да пише "ГДБОП".
Нито с никнейма, нито с трите ми имена или телефон ще има проблем. Той специално може да ги пуска под каквато форма пожелае.Borisov, аз бих премахнал тоя скриншот, или поне бих го пратил на лично на Сифокс-а. Това не е много нормално да пускаш линк с негови имена/никнейм и отдясно да пише "ГДБОП".
Стояне, знаеш че това няма да мине при мейл сървър настроен по учебник. Нито има SPF, нито DMARC запис, нито обратната проверка за rDNS ще мине нито обратната проверка за реален акаунт на изпращача. ИЗпрати ми го на [email protected] и ще ти метна скрийншот, как овяхва. Да, има интелигентни начини да се вдигне trust-а на даден fake мейл но разходите по подобна еквалибристика не са оправдани, ако целта е бъзик, а не phishing. И знаеш, че второто адски много ме дразни и съм склонен на крайни мерки. Добре дошъл обратно btw.
Изпращането на подобни мейли, особено от ИСТИНСКИ email адреси може МНОГО бързо да стане "от играчка - плачка" ...
А какво ти е мнението за Tutanota / Protonmail?На моя сървър не мина, влезе в спама, защото блокирам ARC хедърите, но се оказа че gmail не ги блокират. Буквално от всеки мейл може да се имитира разпращане.... дори от paypal.com Направо виждам пазарна нисша за sendmail и OpenARC сървъри.