Здравейте,
Имам нужда от изработка на анимирани графики като тези отдолу:
Разбира се, графиките ще са свързани с услугите, които аз предлагам. Дизайнера трябва да се води по текста, който е до самите графики.
Например, ако в текста говорим за онлайн консултация, дизайнера трябва да измисли анимация, която примерно показва как 2/3-ма души комуникират през Team Viewer/Anydesk.
Ако говорим за гаранция за качество или връщане на пари, анимацията трябва да илюстрира как се връщат пари.
Знам, че задачата не е лесна и изисква доста креативност, затова ако имате въпроси съм насреща.
Нуждая се от дизайнер с опит в подобни проекти, не разбирам кой знае какво от дизайн и съм зает с бизнеса си
, така че ще трябва да сте инициативни.
Моля, да ми пишете на ЛС да ми изпратите ваши анимирани графики.
За повече информация - ЛС.
Заплащане - по договаряне!
Имам нужда от изработка на анимирани графики като тези отдолу:
Sales Automation Flows: The #1 Choice for Boosting Profits and Conversions
Boost your profits with sales automation Flows - no-code conversion paths that engage your customers at the right moments.
www.tidio.com
Real-time visitor monitoring | Tidio
See who is visiting your website in real time and engage them at the right time. Discover your website visitors' needs with Tidio.
www.tidio.com
Best Ticketing System to Keep Your Inbox Organized | Tidio
Organize your inbox, follow all emails, and reply faster using the ticketing software. Keep things in check and make your customer happy with no extra effort!
www.tidio.com
Разбира се, графиките ще са свързани с услугите, които аз предлагам. Дизайнера трябва да се води по текста, който е до самите графики.
Например, ако в текста говорим за онлайн консултация, дизайнера трябва да измисли анимация, която примерно показва как 2/3-ма души комуникират през Team Viewer/Anydesk.
Ако говорим за гаранция за качество или връщане на пари, анимацията трябва да илюстрира как се връщат пари.
Знам, че задачата не е лесна и изисква доста креативност, затова ако имате въпроси съм насреща.
Нуждая се от дизайнер с опит в подобни проекти, не разбирам кой знае какво от дизайн и съм зает с бизнеса си
, така че ще трябва да сте инициативни.
Моля, да ми пишете на ЛС да ми изпратите ваши анимирани графики.
За повече информация - ЛС.
Заплащане - по договаряне!