Здравейте, предполагам че пиша на правилното място, относно моя въпрос. Знам че теми по този въпрос са коментирани много пъти и че отговора може да варира в много голям диапазон (въпреки че ако сме реалисти, никой който пише във форум питайки по въпроса, не е готов да даде 10000 хил.+ лева за направата на сайт, такива хора знаят какво искат, за какво плащат и т.н, така че нямам нужда от отговори като "от 200 до 20000 хил. лева може да ти струва" примерно). Предполагам, че вече разбрахте същината на тази тема и моя въпрос, а именно - Колко ориентировъчно може да ми струва направата на един сайт, включващ форум и още няколко раздела за новини, относно IT сферата (хардуер, софтуер и т.н)?. За уникален дизайн за момента не мисля, но към цената може да се добави и домейна, ако има още нещо, от което сайт би имал нужда, също може да ме подсетите и да го добавите в списъка. Благодаря предварително на тези, който са достатъчно точни да обърнат внимание на темата ми, да отговорят на въпроса адекватно (да не отговарят само с цел да омаловажат моя въпрос).