За колко пари може някой от вас да ми направи подобен сайт на този xxxblackbook.com , както виждате това там са абонаменти и фейк онлайн момичета и т.н.
Здравей, какви бюджети имаш за подобен сайт. Като цяло не изглежда нещо сложно, но все пак. Интересно ми е от гледна точка на това как си го представят възложителите.
Ами като цяло имам една мисля че добра идея , но за това ще ми трябва и втори сайт , но като цяло някаква ориентировачна цена можеш ли да ми кажеш? Разполагам с достатъчно бюджет, просто незнам как вървят цените с такъв вид уебсайт. Предложи цена за този сайт ако ме устройва ще ти кажа какво ще правим.
Значи добре ще кажа искам подобен сайт със абонаменти като примерно за да гледа даден човек някое видео да трябва да се абонира за месец за два или да пробва 2 дена пробен период примерно за тънко и така, и някои момичета онлайн примерно нещо такова които да седят и да се чекнат там и като им докарам трафика хората да зареждат някакви точки с реални пари и да им дават да играят там на камерата нещо такова.