Мерси ще видя къде да търся черните братя да вземат покъщнината Явно без тях нямаме държава....
Може и да се ползва, тия взеха стари гардероби, спални, шкафове. Реално са в добро състояние и могат да се ползват пък и вместо да даваш пари да изчистят те ти дават париВиж някой, който се мота около кофите ви, и след и го питай. Мисля, че вече и те вече са подготвени за подобни предложения. Не съм го правил, но мисля, че ще го ако ми се отдаде възможност.
Намери местните там. И ако ще изхвърляш дървен материал, реално не е ли по ОК да отиде за печката?
Обиколи към центъра на селото, поразпитаи и ще намериш точните хора...Предстои ми изхвърляне на стари мебели и боклуци от къща , която се намира в село на 18км от Русе.
Какъв е най-евтиния вариант? Някой ползвал ли е фирма, доволен ли е ? Разрешено ли е струпването до контейнер (има такъв близо до къщата) ?
Има ли метал и дърво в боклука, орките са най-добрата фирма тип ''кърти-чисти-извозва''. В такива случаи имат светкавична организация - каруци, чукове, чавета са готови за действие И ще го свършат за без пари.
Така е, аз направих така. Да, не бяха мека яките, но определено можеха да минат една реставрация. Направи ми впечатление, че нещо са станали (от преди време съдя), малко по претенциозни с това какво изхвърляш. И защото знаех какво правят, видях как го товарят и ги попитах за какво ще го ползват. Ако ми бяха отговорили за отопление, чрез хвърляне в кюнеца, щях да ги изгоня. Но ми казаха, че ще го позакърпят и ще го ползват за някоя стая.И аз съм на мнение, че най-евтино и лесно става с манговци, ако има на близо. Ако не, можете да изпробвате нашата услуга изхвърляне на стари мебели.