Изчезнаха всички абонати в скайп!

TiGeR83

New Member
Здравейте колеги! Не знам дали точно тук е мястото за моя въпрос, но не знам вече какво да правя. Днес сутринта реших да си сложа по-стара версия скайп, тъй като новата не ми допада много. Но след като си инсталирах старата версия на скайп ми изчезнаха всички абонати. Пробвах с Documents and Settings\<windows user name>\Application Data\Skype\<skype user name\config.xml, но не стана. Търсих в търсачките и забелязах, че много хора имат този проблем, но така и не намерих решение. Ще се радвам, ако някой знае как да си върна абонатите и ми помогне.

От: Изчезнаха всички абонати в скайп!

Доколкото знам абонатите си вървят с акаунта, пробвай от друга машина или инсталирай отново най-новия скайп.

Пробвах, но не се получи. Благодаря все пак за съвета.

Случвало ми се и на мен преди година или две. От файла който ти си посочил имаш възможност да извлечеш потребителските имена и съответно да си ги добавиш наново. При мен проблема беше станал зареди доста скапан интернет и при логването ми и синхронизацията останах с 5 абоната на кръст. За това от тогава периодично си ползвам функцията за експорт.

Случвало ми се и на мен преди година или две. От файла който ти си посочил имаш възможност да извлечеш потребителските имена и съответно да си ги добавиш наново. При мен проблема беше станал зареди доста скапан интернет и при логването ми и синхронизацията останах с 5 абоната на кръст. За това от тогава периодично си ползвам функцията за експорт.

Имаш предвид да пробвам с Advanced/Back up Contacts to File? Опитах, но не се получи. Благодаря за отговора.

Имаш предвид тази функция ли - Advanced/Back up Contacts to File?
Точно тя. Правя го на всеки 2 седмици за да съм сигурен, че няма да ми се наложи пак да добавям 100 човека според потребителските им имена в xml файла. Тази функция ти позволява да извлечеш всичките си абонати под формата на .vcf файл, който да ползваш при нов подобен проблем за да си импортираш абонатите.

Горе