След малко ще имаш едно ЛС по втория въпрос.
Много точно си разбрал защо тези ги пускам с такива цени и начални. Част от тези ^ са материали, които са резултат не само на рисърч. Комбинирана информация от рисърч е прилагана на практика от мен, и съответно е комбинирано с личния опит и впечатления и... други.
Имам и други, но са само шрихирани.
П.с. Тези статии, които съм обявил са започнати от мен за мен, после са се преобразували в такива, които могат да бъдат полезни на много други. А пък не им виждам приложението в сайтовете в които аз готвя и като цяло не си залужава да си ги пазя за моите проекти и ги сложих на търг. Започнати са за нещо точно определено, но после са разширени до принципи и примери.
Примерно материала за ходовата част е започнат просто от търсене, опит и впечатления защото ми се налагаше да сменя гуми и джанти, а след това премина през много други неща. Срещи с истински хора, тяхното отнешение и виждане. Моята призма пречупена през много неща, и онлайн рисърч, и действителност, отношение на автомонтьори, гледане на клипове, стандарти на производителя, доколко тези стандарти са константа, примери с размери, предимства и недостатъци на гуми с посока и ... други. Оттам започна, от гумите и джантите, после стана за ходовата част като цяло. Ако щеш и защо първо трябва да потърсите причината на появил се проблем в по-елементарните причини.