AnTrakS
Member
Ха-Ха, случайно попаднах от гугъла, пускам и линк и го пействам, все пак не е мое творение Клик
Почвам с крушката:
"Колко програмиста са необходими за да се смени една крушка?
- Николко! Това е хардуерен проблем. "
"Какво е супер компютър?Много бърз компютър - изпълнява безкраен цикъл за 7сек."
Студент по компютърни науки учи под едно дърво. Наблизо минава друг на колело. Първия пита "Откъде взе това?".
Втория студент отговаря: "Докато учех навън, мина едно готино момиче на колело, спря, съблече си дрехите и каза "Може да имаш каквото пожелаеш".
"Браво, добър избор", казва пак първия, " И без това дрехите и нямаше да ти станат."
Защо програмистите винаги бъркат Хелоуин с Коледа?
Защото DEC 25 = OCT 31
(повишена трудност
(любим виц)
- "Чу ли за новия обектно-ориентиран начин да забогатееш?"
- "Не..."
- "Наследяване."
Какво прави програмист в беда?
Крещи "F1! F1!"
cartoons time:
дали долу тага се затваря?
И накрая един пиратски (и непрограмистки) виц:
Един пират седи в бара на кея и разговаря с бармана. Като всеки уважаващ себе си пират и той бил с дървен крак, с кука вместо ръка и превръзка на едното око. Бармана не се стърпял и го попитал:
- Как си загуби крака?
- Едно гюле го отнесе в битка край бреговете на Ямайка.
Бармана продължил да любопитсва:
- И ръката си ли изгуби там?
- Не, отвърнал пирата, нея загубих, когато ме нападнаха акули близо до залива на Флорида.
- Уоу, страшно. Ами.... забелязах, че носиш превръзка на едното око...?
- Да.. спях си на плажа, когато една чайка прелетя отгоре и се изсра баш в окото ми...
- Че как може да си загубиш окото от такова нещо??
- Предния ден тъкмо ми бяха сложили куката...
Почвам с крушката:
"Колко програмиста са необходими за да се смени една крушка?
- Николко! Това е хардуерен проблем. "
"Какво е супер компютър?Много бърз компютър - изпълнява безкраен цикъл за 7сек."
Студент по компютърни науки учи под едно дърво. Наблизо минава друг на колело. Първия пита "Откъде взе това?".
Втория студент отговаря: "Докато учех навън, мина едно готино момиче на колело, спря, съблече си дрехите и каза "Може да имаш каквото пожелаеш".
"Браво, добър избор", казва пак първия, " И без това дрехите и нямаше да ти станат."
Защо програмистите винаги бъркат Хелоуин с Коледа?
Защото DEC 25 = OCT 31
(повишена трудност
(любим виц)
- "Чу ли за новия обектно-ориентиран начин да забогатееш?"
- "Не..."
- "Наследяване."
Какво прави програмист в беда?
Крещи "F1! F1!"
cartoons time:
дали долу тага се затваря?
И накрая един пиратски (и непрограмистки) виц:
Един пират седи в бара на кея и разговаря с бармана. Като всеки уважаващ себе си пират и той бил с дървен крак, с кука вместо ръка и превръзка на едното око. Бармана не се стърпял и го попитал:
- Как си загуби крака?
- Едно гюле го отнесе в битка край бреговете на Ямайка.
Бармана продължил да любопитсва:
- И ръката си ли изгуби там?
- Не, отвърнал пирата, нея загубих, когато ме нападнаха акули близо до залива на Флорида.
- Уоу, страшно. Ами.... забелязах, че носиш превръзка на едното око...?
- Да.. спях си на плажа, когато една чайка прелетя отгоре и се изсра баш в окото ми...
- Че как може да си загубиш окото от такова нещо??
- Предния ден тъкмо ми бяха сложили куката...