Имали край герберастията - 2

От: Имали край герберастията - 2

Прав си, дано Местан да ги спре!
 
От: Имали край герберастията - 2

ГЕРБ е най-лецемерната и противна партия пръквала се до сега.
Днес едно говорят, утре друго а след това правят трето.
Значи в Пловдив има 500 мишки живуркащи на нашите данъци и кланящи се на бог тиква!
 
От: Имали край герберастията - 2

Кмета е същото леке дето преди 3 години излезна видео клип как обучава местните структури да фалшифицират бюлетини и как ще извозват ромите от евангелистката църква с коли да гласуват

Ето това е ГРОБ и начинът им на управление - жалко за слепите дето не могат да го видят

Днес е признал че това е неговият глас, чудно дали прокуратурата ще се самосезира за тези му геройства
 
От: Имали край герберастията - 2

Те щото ДПС имат мноо хубави начини на управление. Еле пък БСП - те са за пример. Чудни са направо.
 
От: Имали край герберастията - 2

Ред има разлика между това да си краднеш тихичко като всички останали и това тотално умишлено да сриваш държавата само и само да се върнаш на власт

БСП за 20 години в политиката нямат толкова дебелашки изцепки колкото тези правят само за месец - От БСП ще остане Р.Петков дето пика в шадравана - и може би назначаването на Пеевски - от тия може всеки месец да се пише роман - То не бяха фалшиви бюлетини то не бяха разговорите за Мишо бирата то не бяха записи как купуват цигански гласове то не бяха тефтерчета то не бяха апартаментите какво ли още не беше

Даже ДПС с надменното си и силово управление по места не може на пръста им да стъпи - това е самозабравила се сган която върна БГ 16г. назад в своето развитие до Виденовата зима и единствено натрупаният Фискален резерв който похарчиха ги спаси от това да си заминат още втората третата година.

Дано да доживеем да излезнат наяве кражбите на това управление и Костов ще ви се види като пеленаче
 
Всички са да ги изринеш. Държавата ти оглавява всички най-кофти класации, а ти си седнал да правиш мизерии. Това са изроди. Човек, който не може да се разбира с другите и обраното - другите не могат да се разберат с човека, не заслужават да са там. Това е. Когато имат една обща цел - да подобрят живота тук и да вдигнат всичко - нещата ще тръгнат. Но докато всеки защитава чужди интереси, а те явно се разминават, както виждаме - то резултата е ясен и се вижда. За това аз съм зад позицията - всички вън. Ама до един. Това не са политици, а марионетки, изпълняващи интересите на определени хора. Това е.

Опозиция, управляваща маса, партия, не знам си какви глупости. Корумпирани идиоти. Писна ми някакви нещастници нон стоп да рутят държавата ни, а по медиите да ми реват оня къв бил, този къв бил, и подобни нежни изповедания. Или са там да работят за едното благо на всички, или си тръгваш - другото го виждаме до къде води. Но едно е сигурно, последните години цирка стана по-голям, което ще се отрази на всичко и утре ще сме не само на дъното на класациите (хубавите класации), но и ще се заковем на първото място и няма да мръднем, докато някой не дойде да почисти всичката сган тук, която е хванала стабилно корени. :)
 
От: Имали край герберастията - 2

И каква е разликата бе?! И в двата случая крадат, ДПС са го обърнали на феодализъм, агент Сава излезе и разправя, че от него зависи кво се случва в държавата, на митингите си говорят на турски. БСП ходят ми се кланят на армии "освободителки", празнуват акцията в Жабокрек, дето банда мандраджии избили някакви войничета от Вермахта, докато ония били на легло.

Цялата политическа система е за смяна, не тая или оная партия.
 
Цялата политическа система е за смяна, не тая или оная партия.

Това е истината, казана накратко. Само ще допълня, че и системата и елементите в нея са за смяна. Ако си цикли със старите не се очаква нищо добро. :confused:
 
Последно редактирано:
От: Имали край герберастията - 2

Не че е по темата за герберастите, но следите ли случая с Боевски.
Кажете ми това държава ли е, как така нищо не знаят и тн.
Пълна пародия на държава е това!
 
От: Имали край герберастията - 2

Е за какво трябва да знаят, да не е съден от нас? По-скоро Бразилия не е ли пародия на държава. Хванаха го с 2 куфара бело и сега изведнъж го пуснаха. Как стават тия номера.
 

Горе