coolice Owner 29 Декември 2007 #1 Екипа на форума в монета сме в банско за нова година имали някои в раьона...
A adi Well-Known Member 29 Декември 2007 #3 Желая Ви Весело посрещане на Новата Година момчета. В Банско сигурно е много красиво сега. Като дойдете в Силистра се обадете.
Желая Ви Весело посрещане на Новата Година момчета. В Банско сигурно е много красиво сега. Като дойдете в Силистра се обадете.
Pesho1978 Well-Known Member 29 Декември 2007 #4 Весело изкарване на празниците Лятото ви чакаме в Бургас
ZzZaPyr Member 29 Декември 2007 #5 До преди 4 годинки живях там. Тъкмо почна да се разраства града и се изнесох в Плевен Да ме пита чосек защо Иначе весело изкарване на празника и леко с дискотеките, че им знам манталитета на банскалии
До преди 4 годинки живях там. Тъкмо почна да се разраства града и се изнесох в Плевен Да ме пита чосек защо Иначе весело изкарване на празника и леко с дискотеките, че им знам манталитета на банскалии
arsenal Playa 1 Януари 2008 #6 AxCx каза: Малко правопис никога не е излишен Увеличете... То човек да не се напие