tatriki Member 9 Декември 2012 #1 ами заглавието говори само за себе си. като цяло ме интересува дали е минал наскоро или тепърва предстой.
ами заглавието говори само за себе си. като цяло ме интересува дали е минал наскоро или тепърва предстой.
Ivan.Cekov Active Member 9 Декември 2012 #2 От: Имало ли е скоро Pagerank update Май на 23.11.2012 беше последния
mlazarov Active Member 9 Декември 2012 #5 На 07.11.2012г е имало. Това на 23 не го броя за истински PR ъпдейт.
A Asen Popivanov Active Member 9 Декември 2012 #6 От: Имало ли е скоро Pagerank update А през определен период ли има ъпдейт?Какъв е периода?
mlazarov Active Member 10 Декември 2012 #7 В предния ми пост датата е линк към страница, в която можеш да видиш кога са били ъпдейтите през последните две години.
В предния ми пост датата е линк към страница, в която можеш да видиш кога са били ъпдейтите през последните две години.
pepo_999 Well-Known Member 10 Декември 2012 #8 От: Имало ли е скоро Pagerank update имаше в края на ноември и се предполага че февруари ще има пак