От: Имам амбиции ,но не и идеи
За съжаление без идеи нищо не става вече, прекалено много са маймуните не само в джунглата но и вече превзеха саваната и де що има бърчинка.
Преди 5 години можеше и да мине номера само със знания и амбиция но вече уйде коньо у ряката, настъпи пренасищане а от тук и глад и мизерия......
След като нямаш идеи но имаш амбиици и натрупаш знания пробвай в различни области къде ще подаде, но без да губиш много време и усилия на едно място, ако не те огрее бягай бързо в друга ниша защото и тя ще се запълни за отрицателно време.
Аз преди да превърна едно от моите хобита в бизнес пробвах в две, три други области за около месец, два и видях че така няма да стане а и парите са мизерни и
НЕСИГУРНИ.
Като пуснах преди 2-3 години въдицата в стартиращите шеринг програми и видях колко риби се хванаха на моята въдица в пълен язовир с почти никаква конкуренция (за разлика от днес), моментално реших че този онлайн бизнес ще заема основен дял при правенето на пари в интернет.
Така че съвета ми е не гледай какво говорят че "правят" другите и не дълбай на едно място само заради това че някой е изкопал пари от там, а скачай от цвят на цвят и все някъде ще те огрее и
просветне, тогава хващай здраво и не изпускай птичето че ще дойдат индийците.:clap:
Самият факт че някой, някъде е направил пари означава че ти НЯМА да изкараш пари там или поне не по същия начин и в същия размер.