Какво e това?
Latest Reputation Received (-255 point(s) total)
Общо мнения 3
С този въпрос постигнах:
Latest Reputation Received (-400 point(s) total)
Общо мнения 4
В този форум така ли действате?
Общо мнения 5
Latest Reputation Received (-568 point(s) total)
Този последния ми е написал: Така се действа със спамерите.
Скоро не се бях смяла само от едно изречение.
Къде седи този бутон с който се упражнявате и раздавате пауър?
С този въпрос постигнах:
Latest Reputation Received (-400 point(s) total)
Общо мнения 4
В този форум така ли действате?
Мене изглежда ми е малък щото не увеличи броя на червените чертичкиСамо тествах колко ми е пауъра
Няма да се плашиш, всички почвмае от червено.
Мене изглежда ми е малък щото не увеличи броя на червените чертички
Да, така посрещат тук. Не търси причина, нито пък логика. Най-простото обяснение, което мога да ти дам е, че някои от старите предприемачи живеят със заблудата, че това е частен клуб на миропомазаните, в който всеки новопристигнал е дребен навлек. Не си мисли, че хората тук са Ричард Брансън и приятели, обаче. Това са предимно хора с по едно сайтче или наемници, предлагащи онлайн изработка на разни приложения срещу 20+ лв.
Чакай да пуснеш тема, в която предлагаш услуга или искаш помощ, да видиш тогава армията на разбирачите какво прави.
Добре дошла и успех от мен. Предлагай качество, не се впрягай и ще обърнеш ситуацията в своя полза.
Благодаря ви за позитивното отношение към новодошлите!
То щото не сме на нивото на бг-мама откъм женски контингент - нит в количествени, нит в качествени показатели.След теб две дами са ми дали + и затова сега съм:
Latest Reputation Received (-260 point(s) total)
Общо мнения: 6
Тая не я брой към хората, не се подлъгвай.
Моля, разни отворковци и хейтърчета да не разводняват темата, а да си седят в "Webmaster Help - Секцията на Експертите" и там да си разменят мнения.
Аз пауър няма да дам, но да нямаш някакви психични разстройства? В друга тема твърдиш, че имаш никове от много години в този форум, пък не знаеш какво е това пауър. Като вземете да се пренасяте с други никове сте меко казано смешни. Да натрупаш 10 мнения, за да пуснеш тема не е нужно да се правиш на идиот